Now Reading:
Kome će pripasti nagrade za doprinos razvoju i ugledu Općine Stubičke Toplice? Predložite kandidate
Full Article 2 minutes read

Kome će pripasti nagrade za doprinos razvoju i ugledu Općine Stubičke Toplice? Predložite kandidate

Općina Stubičke Toplice i ove će godine, povodom Dana Općine, dodijeliti nagrade svojim najistaknutijim mještanima, udrugama, poduzetnicima i tvrtkama. Naime, ovih dana objavljen je javni poziv za dostavu prijedloga kandidata za javna priznanja Općine te se pozivaju sve pravne i fizičke osobe s područja Stubičkih Toplica da dostave prijedloge kandidata.

Stubičke Toplice svoj dan slave 27. travnja, a kao i svake godine, prilika će to biti za zahvalu onima koji su svojim radom i rezultatima doprinijeli razvoju Općine.

Javna priznanja su povelja koja se dodjeljuje pojedincima, javnim i drugim ustanovama, tvrtkama, jedinicama lokalne samouprave, državnim tijelima i drugim institucijama za njihove izuzetne zasluge i rezultate koji doprinose razvoju Općine ili onima koji su na neki drugi način trajno zadužili Općinu; plaketa kojom se nagrađuju pojedinci za posebno vrijedne rezultate koji doprinose razvoju i ugledu Općine za bilo koji vid stvaralaštva te zahvalnica koja je namijenjena pravnim i fizičkim osobama za razne donacije i pomoći Općini.

Prijedlog za dodjelu priznanja mora biti pisano obrazložen, a moguće ga je dostaviti do 3. ožujka i to načelniku na adresu Viktora Šipeka 16, 49244 Stubičke Toplice, ili putem e-maila: nacelnik@stubicketoplice.hr.

Priznanja se dodjeljuju na svečanoj sjednici 27. travnja. Detaljnije informacije dostupne su na službenoj web stranici Općine.

www.sjever.hr / stubicke-toplice.hr
22.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.