Now Reading:
Kome će pripasti nagrade za doprinos razvoju i ugledu Općine Stubičke Toplice? Predložite kandidate
Full Article 2 minutes read

Kome će pripasti nagrade za doprinos razvoju i ugledu Općine Stubičke Toplice? Predložite kandidate

Općina Stubičke Toplice i ove će godine, povodom Dana Općine, dodijeliti nagrade svojim najistaknutijim mještanima, udrugama, poduzetnicima i tvrtkama. Naime, ovih dana objavljen je javni poziv za dostavu prijedloga kandidata za javna priznanja Općine te se pozivaju sve pravne i fizičke osobe s područja Stubičkih Toplica da dostave prijedloge kandidata.

Stubičke Toplice svoj dan slave 27. travnja, a kao i svake godine, prilika će to biti za zahvalu onima koji su svojim radom i rezultatima doprinijeli razvoju Općine.

Javna priznanja su povelja koja se dodjeljuje pojedincima, javnim i drugim ustanovama, tvrtkama, jedinicama lokalne samouprave, državnim tijelima i drugim institucijama za njihove izuzetne zasluge i rezultate koji doprinose razvoju Općine ili onima koji su na neki drugi način trajno zadužili Općinu; plaketa kojom se nagrađuju pojedinci za posebno vrijedne rezultate koji doprinose razvoju i ugledu Općine za bilo koji vid stvaralaštva te zahvalnica koja je namijenjena pravnim i fizičkim osobama za razne donacije i pomoći Općini.

Prijedlog za dodjelu priznanja mora biti pisano obrazložen, a moguće ga je dostaviti do 3. ožujka i to načelniku na adresu Viktora Šipeka 16, 49244 Stubičke Toplice, ili putem e-maila: nacelnik@stubicketoplice.hr.

Priznanja se dodjeljuju na svečanoj sjednici 27. travnja. Detaljnije informacije dostupne su na službenoj web stranici Općine.

www.sjever.hr / stubicke-toplice.hr
22.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.