Now Reading:
DOBRA VIJEST Općina Petrijanec ostvarila pravo na sufinanciranje razvoja pametnih i održivih rješenja i usluga
Full Article 50 second read

DOBRA VIJEST Općina Petrijanec ostvarila pravo na sufinanciranje razvoja pametnih i održivih rješenja i usluga

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, sukladno javnom pozivu za poticanje razvoja pametnih i održivih rješenja i usluga (EnU-6/21), donio je odluku o dodjeli sredstava za sufinanciranje razvoja pametnih i održivih rješenja i usluga Općini Petrijanec.

Ukupna procijenjena vrijednost Projekta iznosi 316.250,00 kuna, gdje Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sudjeluje sa sredstvima pomoći u iznosu do 126.500,00 kuna (40 % udjela u financiranju Projekta). Sklopljen ugovor za sufinanciranje razvoja pametnih i održivih rješenja i usluga odnosi se na digitalizaciju i transparentnost općinske uprave, odnosno informiranje i vidljivost Općine.

–Ovim ugovorom osigurali smo poticajno digitalno okruženje i integraciju digitalnih alata u svakodnevni rad Općine što će u konačnici općinsku upravu učiniti boljom, efikasnijom i kvalitetnijom, a sve u službi građana. Nakon što je proračun donesen u tijeku je potpisivanje Ugovora s izvođačem, naravno prije provedenog natječaja temeljem Zakona o javnoj nabavi – istaknuo je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec.

sjever.hr/petrijanec.hr
22.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.