Now Reading:
DOBRA VIJEST Općina Petrijanec ostvarila pravo na sufinanciranje razvoja pametnih i održivih rješenja i usluga
Full Article 50 second read

DOBRA VIJEST Općina Petrijanec ostvarila pravo na sufinanciranje razvoja pametnih i održivih rješenja i usluga

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, sukladno javnom pozivu za poticanje razvoja pametnih i održivih rješenja i usluga (EnU-6/21), donio je odluku o dodjeli sredstava za sufinanciranje razvoja pametnih i održivih rješenja i usluga Općini Petrijanec.

Ukupna procijenjena vrijednost Projekta iznosi 316.250,00 kuna, gdje Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sudjeluje sa sredstvima pomoći u iznosu do 126.500,00 kuna (40 % udjela u financiranju Projekta). Sklopljen ugovor za sufinanciranje razvoja pametnih i održivih rješenja i usluga odnosi se na digitalizaciju i transparentnost općinske uprave, odnosno informiranje i vidljivost Općine.

–Ovim ugovorom osigurali smo poticajno digitalno okruženje i integraciju digitalnih alata u svakodnevni rad Općine što će u konačnici općinsku upravu učiniti boljom, efikasnijom i kvalitetnijom, a sve u službi građana. Nakon što je proračun donesen u tijeku je potpisivanje Ugovora s izvođačem, naravno prije provedenog natječaja temeljem Zakona o javnoj nabavi – istaknuo je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec.

sjever.hr/petrijanec.hr
22.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.