Now Reading:
Međimurac prekršio sve moguće prometne prekršaje – uhićen je, oduzeta mu Mazda i ide pred sud!
Full Article 50 second read

Međimurac prekršio sve moguće prometne prekršaje – uhićen je, oduzeta mu Mazda i ide pred sud!

Jučer, 20. veljače u 16:20 sati u Štefancu, Ulici Zrinskih, prilikom nadzora cestovnog prometa policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec, zaustavili su 37-godišnjeg vozač Mazde Premacy, čakovečkih registarskih oznaka.

Provjerom putem evidencije vozača i vozačkih dozvola utvrđeno je kako je upravljao automobilom za vrijeme kada mu je vozačka dozvola oduzeta te ukinuta pošto je u razdoblju od dvije godine prikupio više od 12 negativnih prekršajnih bodova. Ujedno, 37-godišnjak je odbio ponuđeno vađenje krvi i urina radi utvrđivanja prisustva droga u organizmu.

Vozač je uhićen te mu je privremeno oduzet osobni automobil pošto je u trogodišnjem razdoblju u nekoliko navrata pravomoćno kažnjen za počinjenje najtežih prometnih prekršaja opisanih u članku 229. stavak 8. Zakona o sigurnosti prometa na cesta.

Tijekom današnjeg prijepodneva (21. veljače) 37-godišnji vozač će se uz podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cesta, dovesti na Općinski sud u Čakovcu (Prekršajni odjel).

www.sjever.hr
21.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.