Now Reading:
PRATITELJI ZGROŽENI Baka (76) i unuk (19) na TikToku glumili ljubavni par – prijetili im policijom!
Full Article 2 minutes read

PRATITELJI ZGROŽENI Baka (76) i unuk (19) na TikToku glumili ljubavni par – prijetili im policijom!

Jedna 76-godišnja žena i njezin 19-godišnji ‘dečko’ postali su viralni hit nakon što su objavili desetke romantičnih fotografija, a pratitelji su im čak prijetili i policijom. No, kako prenose 24sata, fotografije su skrivale jednu tajnu.

U videu koji su objavili činilo se da Giuseppe D’anna, 19-godišnji mladić, pokazuje poklon koji je dobio od svoje 76-godišnje djevojke Miline Gatta, što je bila foto-montaža. Tvrdio je da se oni druže kao par, a mnogi pratitelji na TikToku ostali su šokirani 57-godišnjim jazom između njih.

No, ‘zaljubljeni par’ zapravo su baka i unuk koji su se odlučili našaliti i uspješno su prevarili svoju globalnu publiku. Giuseppe D’anna potvrdio je prevaru u razgovoru za novinsku agenciju JamPress, samo nekoliko dana nakon Valentinova.

Budući da se i jedan i drugi vole sređivati za fotografiranje, spremni su pozirati za kameru i nije im bilo teško prikazati romantične scene, zaista se činilo kao da su ljubavni par.

Prije nego je otkrivena istina, pratitelji su u komentarima izražavali zbunjenost, zgražanje, šokiranost, a neki su prijetili i da će nazvati policiju.

-Ti-ru-ri-ru – to je zvuk policije – napisao je jedan komentator, a mnogi nisu mogli vjerovati da gledaju poljupce i zagrljaje između to dvoje ljudi između kojih je tolika razlika u godinama.

-Nije teško hodati ruku pod ruku, pokažite nam vatreni poljubac s jezikom – zahtijevao je tako jedan komentator.

-Pomislila sam da je to tvoja baka, ali kad sam vidjela da se ljubite… – pisalo je u jednom od komentara.

Bilo je i onih koji su pogodili da je riječ o prevari, odnosno da su članovi obitelji te da lažiraju romantiku.

-Bro, mislio sam odmah da je to tvoja baka – napisao je jedan od komentatora.

Lažno prikazan odnos – bio je uvjeren još jedan komentator na Instagramu, napisavši kako je 19-godišnjak iskoristio baku da bi se našalio.

Foto: screenshot Instagram Milinagatta
www.sjever.hr / 24sata.hr
19.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.