Now Reading:
FOTO Od bombona, pa do Leta 3 – na ulice Lepoglave vratio se nikad veći i nikad šareniji dječji fašnik
Full Article 2 minutes read

FOTO Od bombona, pa do Leta 3 – na ulice Lepoglave vratio se nikad veći i nikad šareniji dječji fašnik

Nakon nekoliko pandemijskih godina na ulice grada Lepoglave vratila se nikad veća i nikad šarenija dječja fašnička povorka. Od bombona, balona, žabica, pa do Leta 3 – maske su bile zaista vesele i kreativne, a djeca su još jednom pokazala svu svoju maštovitost.

Dječji fašnik u Lepoglavi održan je ove nedjelje u organizaciji Turističke zajednice Grada Lepoglave u suradnji s lepoglavskim Odredom izviđača te uz pokroviteljstvo Grada.

Da su svi željno očekivali da nakon nekoliko pandemijskih godina i izolacije ulice grada ponovno zažive potvrdio je i gradonačelnik Marijan Škvarić naglasivši kako je glavni cilj fašnika prirediti građanima i gostima, a posebno djeci puno veselja.

-Zbog toga smo i ove godine zajedno s gradskom Turističkom zajednicom organizirali još veći fašnik u okviru kojeg se mogu družiti, pokazati svoju kreativnost, ali i ono što je najbitnije – svoju sreću i veselje što samo djeca znaju. Želimo da Grad Lepoglava bude posvećen djeci, a brojne aktivnosti i sadržaje koje provodimo, provodimo upravo za njih – rekao je Škvarić.

Dokaz da su ovoj Gradskoj upravi djeca prioritet dokazuje i činjenica da u Lepoglavi nema listi čekanja za dječje vrtiće, naglasio je gradonačelnik Škvarić dodavši kako će lijepo vrijeme i odličan odaziv djece, njihovih roditelja i voditelja sigurno iskoristiti za smijeh i veselje čega svima nedostaje.

Direktorica Turističke zajednice Grada Lepoglave Ljubica Dubovečak poručila je kako je ovogodišnji dječji fašnik okupio 300-tinjak djece iz svih dječjih vrtića s područja Grada te onih iz Ivanca i Maruševca.

-Drago da su se na našem dječjem fašniku okupile sve vrtićke skupine. U povorci su zaista različite maske – od bombona, balona, do žabica. Za sve prisutne pripremili smo nezaobilazne krafne, kuhani čaj i kuhano vino i to besplatno, a najbitnije nam je da se svi danas podružimo i dobro zabavimo – rekla je Dubovečak.

tklopotan / www.sjever.hr
19.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.