Now Reading:
Općina Bedekovčina za programe sportskih udruga osigurala 82.300 eura – prijavite se i ostvarite financiranje ili sufinanciranje
Full Article 2 minutes read

Općina Bedekovčina za programe sportskih udruga osigurala 82.300 eura – prijavite se i ostvarite financiranje ili sufinanciranje

Općina Bedekovčina raspisala je Javni poziv za financiranje programa sportskih udruga s područja općine za 2023. godinu.

Naime, Sportska zajednica Općine Bedekovčina donijela je početkom veljače ove godine na Redovnoj skupštini Odluku o načinu raspodjele raspoloživih sredstava iz Proračuna Općine za 2023. godinu, a u skladu s Ugovorom o prijenosu financijskih sredstava iz proračuna Općine za zadovoljavanje javnih potreba u sportu.

Financijska sredstva u visini od 82.300 eura rasporediti će se sportskim udrugama putem javnog poziva, a potrebne dokumente i obrasce možete preuzeti na službenim web stranicama Općine Bedekovčina. Na ovaj javni poziv se mogu javiti sve udruge u sportu sa sjedištem na području Općine Bedekovčina čiji su ciljevi i djelatnost usmjereni ka zadovoljenju javnih potreba građana općine u području sporta, a kojima temeljna svrha nije stjecanje dobiti i čije aktivnosti ne predstavljaju gospodarsku djelatnost u sportu.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu je 330 eura, a najveći iznos po programu je 33.180 eura.

Rok za podnošenje prijedloga projekata ili programa je 30 dana, a završava 3. ožujka ove godine. Sva pitanja vezana uz ovaj Javni poziv mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na adresu elektronske pošte: arpad.jaksa@gmail.com i ana.ocvirek@gmail.com.

Prijave se na propisanim obrascima koji su zajedno s Uputama za prijavitelje dostupni na web stranicama Općine Bedekovčina (www.bedekovcina.hr) šalju ili neposredno predaju u zatvorenoj omotnici na slijedeću adresu: Arpad Jakša, Sportska zajednica općine Bedekovčina, n/r predsjednika, Ulica Alojza Člekovića 9A, Poznanovec – uz naznaku „Javni poziv udrugama za predlaganje projekata / programa javnih potreba u sportu općine Bedekovčina za 2023. godinu – ne otvaraj“.

www.sjever.hr
14.02.2022.

Input your search keywords and press Enter.