Now Reading:
Ove subote prvi samostalni koncert klape Brv iz Kumrovca
Full Article 2 minutes read

Ove subote prvi samostalni koncert klape Brv iz Kumrovca

Klapa Brv iz Kumrovca priprema prvi samostalni koncert, a koji će se održati pod pokroviteljstvom Općine Kumrovec i uz potporu Krapinsko – zagorske županije te mnogih poslovnih subjekata, ove subote, 11. veljače s početkom u 19,00 sati u Dvorani Cesargrad, Ville Zelenjak Ventek.

U četiri godine svog djelovanja, Klapa Brv je nastupala na mnogobrojnim lokalnim i regionalni događanjima te u Sloveniji. Njegujući višeglasni glazbeni izričaj, Klapa Brv je snimila nekoliko pjesama, a jedna od njih je “Moje Zagorje”, u posljednje vrijeme često izvođena na radio postajama.

Na koncertu će biti izvedene autorske te druge popularne pjesme iz hrvatskog glazbenog stvaralaštva.

Uz klapske instrumentaliste, Danijela Ivića na klavijaturama Milana Kladnički na akustičnoj gitari i Branka Greblički Venteka na harmonici, Klapa Brv će nastupiti uz glazbenu pratnju u sastavu: Tomislav Greblički Ventek – bubnjevi, Dario Ljubić – harmonika i Davorin Pleško – bas gitara.

S Klapom će nastupiti i Luka Halužan, vokal i trubač, a voditeljica programa će biti Snježana Horvatin.

Glazbeni gosti će biti poznata imena hrvatske estrade, među kojima Rajko Suhodolčan, Gordana Ivanjek Tušek, Maja Miklaužić Vahtarić, Toni Eterović i Robert Svetlačić.

Potaknuti iznimnim interesom publike za ovaj koncert, za koji su ulaznice rasprodane u samo tri dana, u tijeku godine Klapa Brv planira niz koncerata u Hrvatskom zagorju, ali i šire te snimiti nekoliko novih pjesama.

www.sjever.hr
10.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.