Now Reading:
KZŽ osigurala gotovo 80.000 eura za programe udruga iz područja prevencije zdravlja, skrbi o mladima i ranjivim skupinama i razvoju civilnog društva
Full Article 1 minutes read

KZŽ osigurala gotovo 80.000 eura za programe udruga iz područja prevencije zdravlja, skrbi o mladima i ranjivim skupinama i razvoju civilnog društva

Krapinsko – zagorska županija objavila je natječaj za prijavu programa i projekata udruga u području prevencije zdravlja, skrbi o mladima i ranjivim skupinama te ljudskih prava, demokratizacije i razvoja civilnog društva.

Sukladno ovom Natječaju, udruge mogu prijaviti programe i projekte u prioritetnim područjima „zdravstvena i socijalna zaštita“, „briga o djeci i mladima“ i „ljudska prava, demokratizacija i razvoj civilnog društva“.

Ukupna planirana vrijednost Natječaja je 79.640 eura odnosno 600.047,58 kn. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu odnosno projektu je 500 eura, a maksimalni iznos 4.000 eura.

Rok za podnošenje prijedloga programa i projekata započinje 9. veljače, a završava 13. ožujka ove godine. Udruga može prijaviti i ugovoriti samo jedan program ili projekt, na razdoblje provedbe do 12 mjeseci.

Prijave se šalju na propisanim obrascima isključivo u elektroničkom obliku putem online servisa ePrijava Krapinsko-zagorske županije. Obrasci potrebni za prijavu, kao i sve dodatne informacije o samom Natječaju, su dostupni na web stranicama Krapinsko – zagorske županije.

www.sjever.hr
09.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.