Now Reading:
KZŽ osigurala gotovo 80.000 eura za programe udruga iz područja prevencije zdravlja, skrbi o mladima i ranjivim skupinama i razvoju civilnog društva
Full Article 1 minutes read

KZŽ osigurala gotovo 80.000 eura za programe udruga iz područja prevencije zdravlja, skrbi o mladima i ranjivim skupinama i razvoju civilnog društva

Krapinsko – zagorska županija objavila je natječaj za prijavu programa i projekata udruga u području prevencije zdravlja, skrbi o mladima i ranjivim skupinama te ljudskih prava, demokratizacije i razvoja civilnog društva.

Sukladno ovom Natječaju, udruge mogu prijaviti programe i projekte u prioritetnim područjima „zdravstvena i socijalna zaštita“, „briga o djeci i mladima“ i „ljudska prava, demokratizacija i razvoj civilnog društva“.

Ukupna planirana vrijednost Natječaja je 79.640 eura odnosno 600.047,58 kn. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu odnosno projektu je 500 eura, a maksimalni iznos 4.000 eura.

Rok za podnošenje prijedloga programa i projekata započinje 9. veljače, a završava 13. ožujka ove godine. Udruga može prijaviti i ugovoriti samo jedan program ili projekt, na razdoblje provedbe do 12 mjeseci.

Prijave se šalju na propisanim obrascima isključivo u elektroničkom obliku putem online servisa ePrijava Krapinsko-zagorske županije. Obrasci potrebni za prijavu, kao i sve dodatne informacije o samom Natječaju, su dostupni na web stranicama Krapinsko – zagorske županije.

www.sjever.hr
09.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.