Now Reading:
Općina Mače za projekte i programe svojih vrijednih udruga osigurala više od 38 tisuća eura
Full Article 2 minutes read

Općina Mače za projekte i programe svojih vrijednih udruga osigurala više od 38 tisuća eura

Načelnica Općine Mače, Mladenka Mikulec raspisala je Javni poziv za prijavu programa odnosno projekata i manifestacija koje provode udruge na području općine u 2023. godini.

Iz Općine pozivaju sve udruge koje svoje aktivnosti provode na području općine ili one koje imaju korisnike s područja općine, da prijave svoje programe/projekte i manifestacije koje su od interesa za opće dobro i razvoj općine Mače, a koji će se realizirati u 2023. godini.

Na ovaj javni poziv se mogu prijaviti programi/projekti i manifestacije s područja sporta, zatim s područja kulture, tehničke kulture i kulturnih manifestacija, s područja socijalne skrbi i mladih, humanitarnih djelatnosti, prevencije i borbe protiv svih oblika ovisnosti te s drugih područja od interesa za opće dobro i razvoj općine.

Općina Mače osigurala je tako 38.755 eura, od čega za područje sporta 21.235 eura, za područje kulture, tehničke kulture te kulturnih manifestacija 12.210 eura, dok će se za socijalnu skrb i mlade, humnitarne djelatnosti te borbu protiv svih oblika ovisnosti i sva druga područja od interesa za opće dobro i razvoj općine Mače izdvojiti 5.308 eura.

Najmanji iznos koji se može ostvariti za program/projekt je 66 eura, dok je najveći 19.908 eura, a udruga može prijaviti samo jedan program/projekt po javnom pozivu.

Rok za podnošenje prijava je do 10. ožujka do 12 sati, a valjanim prijavama smatrat će se one dostavljene u Jedinstveni upravni odjel Općine Mače. Više informacija dostupno je na službenim internet stranicama Općine.

www.sjever.hr
08.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.