Now Reading:
Veselo i razigrano uz Dječji fašnik v Zlataru – “Bogate i vrijedne nagrade su spremne, a spremite se i vi s djecom i dođite u naš park”
Full Article 50 second read

Veselo i razigrano uz Dječji fašnik v Zlataru – “Bogate i vrijedne nagrade su spremne, a spremite se i vi s djecom i dođite u naš park”

Na sam fašnički dan, u utorak, 21. veljače, Društvo naša djeca Zlatar organizira Dječji fašnik. Od 16 sati u zlatarskom gradskom parku očekuje vas ples, glazba, krafne i nagrade za najkreativnije maske.

Program Dječjeg fašnika koji je podržan od strane Grada Zlatar, Pučkog otvorenog učilišta dr. Jurja Žerjavića Zlatar i Turističke zajednice Zlatni istok Zagorja svojim će nastupom obogatiti i “Magic Leon”.

Bogate i vrijedne nagrade su spremne, a spremite se i vi s djecom i dođite u naš Park na Dječji fašnik – poručuje gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan – Pentek.

Nagrade koje možete osvojiti su obiteljske ulaznice za ZOO Zagreb, igraonicu Amazinga, Tuheljske Toplice, Park znanosti, Muzej neandertalaca u Krapini, a uz ulaznice možete osvojiti još i paket gamerske opreme, razne društvene igre te slatkiše.

www.sjever.hr
07.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.