Now Reading:
STRAVIČNA NESREĆA nadomak Zagreba: U trenutku očevida autom se zabio u policijsko vozilo na zaustavnoj traci – više ozlijeđenih!
Full Article 2 minutes read

STRAVIČNA NESREĆA nadomak Zagreba: U trenutku očevida autom se zabio u policijsko vozilo na zaustavnoj traci – više ozlijeđenih!

Stravična prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo policijsko vozilo dogodila se danas oko 14.40 sati na autocesti A3 nadomak Zagreba. Točnije do nesreće u kojoj su ozlijeđene tri osobe prema prvim informacijama, došlo je na 4. kilometru navedene dionice u smjeru istoka između Čvorova Samobor i Sveta Nedelja, donosi Jutarnji.hr

Iz PU zagrebačke za Jutarnji su potvrdili da su dojavu o nesreći dobili u 14.44 sati.

– Došlo je do naleta vozila na parkirano službeno policijsko vozilo zaustavljeno na zaustavnoj traci dok su kolege u tome trenutku obavljale očevid. Tri osobe su ozlijeđene i prevezene su u zagrebačke bolnice – kažu za Jutarnji iz zagrebačke policije.

Dvije osobe su vozilom Hitne prevezene u KB Sestre Milosrdnice a jedna u Kliniku za traumatologiju. Težina ozljeda još uvijek nije kvalificirana, a nije poznato je li među njima itko od policijskih službenika.

Promet u smjeru Lipovca na navedenoj trasi odvija se na dvije prometne trake uz ograničenje od 80 km/h. A kako doznaje Jutarnji, policajci su na toj ruti obavljali očevid jer su u 13.33 sati dobili dojavu o oštećenju vjetrobranskog stakla u vožnji.

Je li krivcu nesreće tijekom vožnje pozlilo ili je u pitanju drugi faktor, pokazat će policijski očevid koji je u tijeku.

sjever.hr/jutarnji.hr
07.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.