Now Reading:
Najbolje od Koprivničko-križevačka županije na jednom mjestu – županijski pčelari i vinari na sajmu u Gudovcu predstavili svoje vrhunske proizvode
Full Article 1 minutes read

Najbolje od Koprivničko-križevačka županije na jednom mjestu – županijski pčelari i vinari na sajmu u Gudovcu predstavili svoje vrhunske proizvode

Koprivničko-križevačka županija organizirala je sudjelovanje izlagača sa svog područja na 18. međunarodnom pčelarskom sajmu, 9. izložbi vina i vinogradarske opreme i 2. sajmu vjenčanja koji su održani na sajamskom prostoru Gudovac.

Sudjelovali su OPG Zoran Ježić, OPG Danijel Ostojić, OPG Gorički, Obrt za izradu šešira i kapa vl. Božice Posarić, OPG Martin Jušta, Korenko d.o.o., OPG Cik Petar, OPG Platužić i OPG Dadič&Mirjana Mazuh.

Izlagače je obišao i pročelnik županijskog Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu Marijan Štimac te im poželio mnogo uspjeha u plasiranju proizvoda na tržištu, uz zahvalu na promociji Županije koja brojnim mjerama pomaže njihovo rad.

Također, po prvi je put održano ocjenjivanje uzoraka vina na kojemu je sudjelovalo devet vinara s područja Koprivničko-križevačke županije i to: OPG Ivan Topolovčan, OPG Ratko Trnski, Mario Harča, OPG Branko Patačko, OPG Martin Jušta, OPG Divjačko, Franjo Posarić, Rudolf Drvenkar i OPG Alen Ban s 20 uzoraka vina.

Rezultati ocjenjivanja bit će objavljeni na 24. proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu koji će se održati od 24. do 26. ožujka ove godine.

www.sjever.hr / kckzz.hr
07.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.