Now Reading:
INVESTICIJA MEĐIMURSKE ŽUPANIJE: Završeni radovi u Osnovnoj školi Štrigova i područnim školama u Prekopi i Železnoj gori
Full Article 50 second read

INVESTICIJA MEĐIMURSKE ŽUPANIJE: Završeni radovi u Osnovnoj školi Štrigova i područnim školama u Prekopi i Železnoj gori

Završeni su radovi vrijedni više od 40 000 eura financirani iz proračuna Međimurske županije u Osnovnoj školi Štrigova i područnim školama u Prekopi i Železnoj gori.

U Osnovnoj školi Štrigova renovirane su školske prostorije, sanirano je krovište dvorane i zamijenjena je stolarija. U područnim školama u Prekopi i Železnoj Gori također su renovirane školske prostorije te je zamijenjena vanjska stolarija čime je postignuta viša razina energetske učinkovitosti. Radovima je učenicima i djelatnicima škole omogućeno više udobnosti u prostorijama gdje svakodnevno borave.

Radovi su vrijedni više od 40 000 eura, a financirani su iz proračuna Međimurske županije. Župan Matija Posavec ističe kako su ova ulaganja nastavak stvaranja kvalitetnijih uvjeta u školama Međimurske županije bez obzira na njihovu veličinu ili status te navodi kako je sljedeći korak postavljanje dizalice topline kroz projekt ulaganja u obnovljive izvore energije.

sjever.hr/FB Matija Posavec
07.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.