Now Reading:
ODABRALI MEV-ovci Bicikli nabavljeni za međimurske studente pokazali se kao pun pogodak – neki se odvažili na vožnju i do Lendave
Full Article 2 minutes read

ODABRALI MEV-ovci Bicikli nabavljeni za međimurske studente pokazali se kao pun pogodak – neki se odvažili na vožnju i do Lendave

Studenti Studentskog doma Čakovec uspjeli su realizirati ideju nabave „domskih“ bicikala i time podigli kvalitetu studentskog života kako ovoj tako i budućim generacijama „domskih“ studenata.

Bicikli su financirani iz potpore na koju je Studentski odbor Studentskog doma Čakovec ostvario pravo prijavom projekta „Biciklirajmo zajedno“ na poziv za financiranje studentskih aktivnosti/projekata Studentskog centra Varaždin.

Predsjednica Studentskog odbora Magdalena Crnoja, nakon rasprave i koordinacije sa svim članovima odbora, obavila je administrativni dio priče, a MEV-ovci – Dorijan Bahnjik i Dino Milošević bili su zaduženi za odabir bicikala koji će najduže i najbolje služiti studentima doma. Svoj doprinos u dijelu logistike dao je i student Dario Šalamunec.

Veleučilište je također uskočilo s nabavom dodatne opreme za bicikle te se time pružila potrebna podrška studentima u njihovom nastojanju da unaprijede svoj studentski život.

Bicikli su svakodnevno u pogonu, što u rekreativne svrhe, što za obavljanje dnevnih obaveza.
U svakom slučaju, bicikli su već sada našim studentima omogućili brojne dogodovštine, izlete i uspomene, a najvrjednije od svega – druženje u prirodi.

Neki su se ohrabrili te su se odmah po ulasku Hrvatske u zonu Schengena odvezli biciklima do Lendave provjeriti nesmetani prelazak granice sa Slovenijom.

Sve u svemu zaključak je da su „domski“ bicikli pun pogodak! Čeka se proljeće za nove biciklističke avanture!

sjever.hr/Facebook MEV
06.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.