Now Reading:
KZŽ za financiranje rada zagorskih braniteljskih udruga osigurala više od 33 tisuće eura
Full Article 2 minutes read

KZŽ za financiranje rada zagorskih braniteljskih udruga osigurala više od 33 tisuće eura

Krapinsko -zagorska županija objavila je Javni poziv braniteljskim udrugama za prijavu programa i projekata usmjerenih očuvanju digniteta i promicanju istine o Domovinskom ratu, psihološko i socijalno osnaživanje te podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja na području županije.

Sukladno ovom Javnom pozivu, udruge mogu prijaviti programe i projekte u prioritetnim područjima “zdravstvena i socijalna zaštita” i “promicanje i očuvanje vrijednosti Domovinskog rata“.

Ukupno se za tu svrhu planira izdvojiti 33.180 eura odnosno 250 tisuća kuna, a najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu, odnosno projektu, iznosi 500 eura, dok je maksimalni ugovoreni iznos 4000 eura.

Rok za podnošenje prijedloga programa i projekata započinje 3. veljače, a završava 6. ožujka ove godine. Svaka braniteljska udruga može prijaviti i ugovoriti samo jedan program ili jedan projekt, na rok provedbe do 12 mjeseci, no ista udruga može biti partner na više programa odnosno projekata prijavljenih na Javni poziv. Prijavu programa na Javni poziv može podnijeti samo udruga koja je upisana u Registar udruga, odnosno ima registrirano sjedište na području Krapinsko – zagorske županije i djeluje najmanje šest mjeseci u području u kojem prijavljuje program odnosno projekt.

Prijave se šalju na propisanim obrascima isključivo u elektroničkom obliku putem online servisa ePrijava Krapinsko-zagorske županije. Obrasci su dostupni za preuzimanje u online servisu ePrijava https://eprijava.kzz.hr/ ili preko poveznice na službenim mrežnim stranicama Krapinsko-zagorske županije: https://www.kzz.hr/poziv-programi-branitelji-2023.

Sva pitanja vezana uz ovaj Javni poziv mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, na mrežnim stranicama Krapinsko-zagorske županije.

www.sjever.hr
05.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.