Now Reading:
HEROJSKI POTEZ HRABRIH POLICAJACA Iz požara spasili nepokretnu ženu i psa!
Full Article 1 minutes read

HEROJSKI POTEZ HRABRIH POLICAJACA Iz požara spasili nepokretnu ženu i psa!

Herojskim potezom, hrabri policajci u subotu su spasili život mlađoj nepokretnoj ženi i psu. Naime, policijski službenici Mobilne jedinice prometne policije na području Karlovca u poslijepodnevnim su satima uočili požar na obiteljskoj kući iz koje su spasili ženu i psa.

Policajci su odmah izvijestili operativno komunikacijski centar PU karlovačke i vatrogasce te pristupili gašenju s nekoliko protupožarnih aparata, no budući da se požar sve više širio i da je postojala opasnost da do dolaska vatrogasaca zahvati cijelu kuću, ušli su kroz prozor i u jednoj od prostorija na podu zatekli mlađu žensku osobu koju su iznijeli iz kuće i prenijeli na sigurno, a iz požarom zahvaćene kuće spasili su i psa.

Budući da se u neposrednoj blizini kuće nalazilo i parkirano osobno vozilo, smatrali su kako postoji opasnost da ga zahvati požar pa su ga odgurali desetak metara od kuće, a s gašenjem požara nastavili su sve do dolaska vatrogasaca.

Policajci su ovim hrabrim činom spasili život mladoj osobi koja zbog svog invaliditeta nije mogla izaći van iz kuće, a upornošću u gašenju usporili širenje požara do dolaska vatrogasaca.

Foto: MUP
www.sjever.hr
05.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.