Now Reading:
Odvjetnik o divljaštvu na skijalištu: I slijepac vidi da se radi o pokušaju teške tjelesne ozlijede, ako ne i ubojstva. Ovo je raspad sustava
Full Article 2 minutes read

Odvjetnik o divljaštvu na skijalištu: I slijepac vidi da se radi o pokušaju teške tjelesne ozlijede, ako ne i ubojstva. Ovo je raspad sustava

Istraga tučnjave na Platku nije gotova. DORH u Rijeci zatražio je provođenje dodatnih izvida pa će se odlučiti hoće li prijave ostati prekršajne ili će se ići na kaznene, a za danas.hr cijeli je slučaj komentirao odvjetnik Čedo Prodanović koji je kazao kako je ovo očit pokušaj teške tjelesne ozlijede ako ne i ubojstva, i da to vidi i slijepac.

-To je eklatantan pokušaj teške tjelesne ozlijede ako ne i ubojstva i nasilničkog ponašanja. To i slijepac vidi osim onih tamo u Tužilaštvu – kazao je Prodanović dodavši kako su to notorne stvari i da se o tome nema što diskutirati.

Naime, udarac nogom u glavu, govori Prodanović, unazad sto godina je pokušaj teške tjelesne ozljede.

-Nema ujednačenih kriterija, nema koordinacije, to se sve zna, to nije ništa novo. Ovo je očito raspad sustava, očito rade ljudi koji nemaju pojma – rekao je odvjetnik.

-Jasno je da su tri čovjeka bili nasilnici koji su se tamo iživljavali s autom. Sada, tko je kako reagirao, zašto je reagirao, to ne znam. Ovaj dio koji se vidio na televiziji je pokušaj teške tjelesne ozlijede u najmanju ruku – dodaje Prodanović zaključivši kako nije bitno je li povreda nastala, nego što su radili.

www.sjever.hr / danas.hr
04.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.