Now Reading:
Nova snimka brutalne tučnjave na Platku: HGSS-ovac primio strašan udarac u glavu – policija danima tvrdi da je sve samo prekršaj
Full Article 2 minutes read

Nova snimka brutalne tučnjave na Platku: HGSS-ovac primio strašan udarac u glavu – policija danima tvrdi da je sve samo prekršaj

RTL Danas je objavio još jednu snimku divljaštva na Platku, a na kojoj se iz drugog kuta, vidi tko je i kako započeo tučnjavu, ali i strašan udarac u glavu koji je primio HGSS-ovac.

Podsjetimo, ranije je PU primorsko-goranska navela kako je Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci dostavila opće posebno izvješće s cijelom dokumentacijom vezanom za divljaštvo na Platku. Prekršajno su prijavili petero ljudi, tri MMA borca koji su BMW-om zapeli u snijegu i još dvoje ljudi. I to za remećenje javnog reda i mira, prenosi 24sata.

U cijeli slučaj uključit će se i Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci. Nakon analize izvješća su odlučili da je u konkretnom slučaju potrebno provesti dodatne izvide.

Na novoj snimci koju je objavio RTL vidi se kako je muškarac u bijeloj jakni udario drugog čovjeka, nakon čega ovaj pada na pod. Kreće naguravanje i tučnjava. Posebno šokantan je posljednji dio. Muškarac u zelenim hlačama, pripadnik HGSS-a, pao je na pod, okrenuo se u sjedeći položaj. Zatim, njemu s leđa, dolazi muškarac u crnoj jakni i udara ga nogom u glavu nakon čega ovaj pada na pod. Grupa ljudi odmah nasrće na muškarca u crnoj jakni, dok drugi priskaču u pomoć HGSS-ovcu, piše 24sata.

Pa iako policija tvrdi kako se radi o prekršaju iz domene javnog reda i mira, odvjetnik i bivši sudac Branko Šerić rekao je za 24sata kako je u svojoj 40-godišnjoj sudačkoj i odvjetničkoj praksi imao više predmeta u kojima se udarac obuvenom nogom u glavu kvalificirao kao pokušaj ubojstva, čak i ako je do udarca došlo u tučnjavi, odnosno u sukobu.

Foto: screenshot RTL Danas
www.sjever.hr / www,24sata.hr
04.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.