Now Reading:
Nova snimka brutalne tučnjave na Platku: HGSS-ovac primio strašan udarac u glavu – policija danima tvrdi da je sve samo prekršaj
Full Article 2 minutes read

Nova snimka brutalne tučnjave na Platku: HGSS-ovac primio strašan udarac u glavu – policija danima tvrdi da je sve samo prekršaj

RTL Danas je objavio još jednu snimku divljaštva na Platku, a na kojoj se iz drugog kuta, vidi tko je i kako započeo tučnjavu, ali i strašan udarac u glavu koji je primio HGSS-ovac.

Podsjetimo, ranije je PU primorsko-goranska navela kako je Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci dostavila opće posebno izvješće s cijelom dokumentacijom vezanom za divljaštvo na Platku. Prekršajno su prijavili petero ljudi, tri MMA borca koji su BMW-om zapeli u snijegu i još dvoje ljudi. I to za remećenje javnog reda i mira, prenosi 24sata.

U cijeli slučaj uključit će se i Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci. Nakon analize izvješća su odlučili da je u konkretnom slučaju potrebno provesti dodatne izvide.

Na novoj snimci koju je objavio RTL vidi se kako je muškarac u bijeloj jakni udario drugog čovjeka, nakon čega ovaj pada na pod. Kreće naguravanje i tučnjava. Posebno šokantan je posljednji dio. Muškarac u zelenim hlačama, pripadnik HGSS-a, pao je na pod, okrenuo se u sjedeći položaj. Zatim, njemu s leđa, dolazi muškarac u crnoj jakni i udara ga nogom u glavu nakon čega ovaj pada na pod. Grupa ljudi odmah nasrće na muškarca u crnoj jakni, dok drugi priskaču u pomoć HGSS-ovcu, piše 24sata.

Pa iako policija tvrdi kako se radi o prekršaju iz domene javnog reda i mira, odvjetnik i bivši sudac Branko Šerić rekao je za 24sata kako je u svojoj 40-godišnjoj sudačkoj i odvjetničkoj praksi imao više predmeta u kojima se udarac obuvenom nogom u glavu kvalificirao kao pokušaj ubojstva, čak i ako je do udarca došlo u tučnjavi, odnosno u sukobu.

Foto: screenshot RTL Danas
www.sjever.hr / www,24sata.hr
04.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.