Now Reading:
VOLI MARKIRANO? Zagrepčaninu u stanu pronašli dizajnerske torbice vrijedne preko 600.000 eura!!!
Full Article 1 minutes read

VOLI MARKIRANO? Zagrepčaninu u stanu pronašli dizajnerske torbice vrijedne preko 600.000 eura!!!

Zagrebački i brodsko-posavski policajci otkrili su i uhitili provalnika u čijem su stanu pronađene torbice raznih dizajnera i drugi ukradeni predmeti vrijedni preko 600.000 eura, prenosi Index.

Naime, kako je izvijestila policija, 36-godišnjeg muškarca sumnjiče da je u listopadu prošle godine provalio u kuću na području Slavonskog Broda, da bi tijelom istrage posumnjali da bi se mogao nalaziti na području grada Zagreba.

-Odmah po prikupljenim saznanjima policijski službenici Policijske uprave zagrebačke uhitili su 36-godišnjaka, a potom obavili pretragu stana na području Peščenice kojim se osumnjičeni koristio – izvijestila je policija koja je pretragom njegovog stana pronašla veću količinu dizajnerskih torbica i drugih predmeta za koje su posumnjali da uglavnom potječu iz provale u srpnju prošle godine na Šestinskom vrhu.

To je u konačnici i potvrđeno kroz daljnje kriminalističko istraživanje, a materijalna šteta iznosi više od 600.000 eura.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu.

www.sjever.hr / index.hr
03.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.