Now Reading:
PRVE REGIONALNE BESPLATNE DIGITALNE NOVINE SJEVER.HR – SVAKOG UTORKA I PETKA
Full Article 3 minutes read

PRVE REGIONALNE BESPLATNE DIGITALNE NOVINE SJEVER.HR – SVAKOG UTORKA I PETKA

Drage naše čitateljice i čitatelji,

Budući smo prije četiri godine preuzeli riskantnu ulogu formiranja prvog regionalnog portala na sjeveru Hrvatske, i u tome uspjeli, sada pred Vas izlazimo s još jednim medijskim proizvodom s ciljem da provjerene i istinite činjenice dođu do što većeg broja čitatelja u regiji, regiji koja obuhvaća šest županija, regiji u kojoj živi najveći broj hrvatskih državljana.

Tako će danas pred Vama biti PRVI BROJ REGIONALNIH DIGITALNIH NOVINA SJEVER.HR koje Vam donose pregled najvažnijih događanja s područja šest županija. Novine su to koje su kreirane i napravljene upravo za Vas kako bi dobili pregled svi aktualnih događanja s područja Krapinsko-zagorske, Varaždinske, Međimurske, Koprivničko-križevačke, Zagrebačke i Bjelovarsko-bilogorske županije. Novine su to koje su proizašle iz prvog regionalnog portala Sjever.hr kojeg u ovom trenutku na regionalnoj razini redovito prati oko 300 tisuća čitatelja.

U trenutku kada čitate prvi broj digitalnih novina dio ste medijske povijesti budući su na vašim prijenosnim ili stolnim računalima odnosno pametnim mobilnim uređajima i tabletima prve regionalne digitalne novine, a naše novine možete čitati i na našem portalu Sjever.hr kao i na mrežnim stranicama Facebook i Instagram.

Za Vas pratimo sva aktualna dnevna događanja od društvenih, političkih, gospodarskih, kulturnih do zabavnih i sportskih.

Za Vas donosimo sve relevantne činjenice, analize, istraživanja, životne priče, događaje i manifestacije na kojima jednostavno trebate biti.

Znamo da ćemo u ovoj priči rasti zajedno s Vama. Naši novinari koji svakodnevno predano rade u redakcijama u Krapini, Varaždinu, Novom Marofu i Koprivnici, te „pokrivaju” desetke događanja i konferencija za novinare u šest županija prvi će Vam osigurati sve važne informacije. A znamo da ćete nam u tome i Vi pomoći. Kako bismo uspjeli u tome, upišite svoju e-mail adresu kako biste mogli primati naš Newsletter i biti dio naše medijske priče. Ili u google tražilicu upišite novine.sjever.hr i pokazati će Vam se obrazac u koji također upišete svoju e-mail adresu i automatski ćete dobiti idući broj. Pišite nam na info@sjever.hr što želite čitati i mi ćemo za Vas istražiti i napraviti priču.

Digitalne novine Sjever.hr stizati će na Vaše adrese elektroničke pošte svakog utorka i petka te postati nezaobilazno štivo uz jutarnju kavicu, uz pauzu na poslu, uz poslijepodnevni odmor.

Hvala Vam što nas čitate, pratite i što ste dio naše lijepe medijske priče.

Marijana Sopek

glavna urednica prvih regionalnih digitalnih novina Sjever.hr

msopek/sjever.hr 03.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.