Now Reading:
PRVE REGIONALNE BESPLATNE DIGITALNE NOVINE SJEVER.HR – SVAKOG UTORKA I PETKA
Full Article 3 minutes read

PRVE REGIONALNE BESPLATNE DIGITALNE NOVINE SJEVER.HR – SVAKOG UTORKA I PETKA

Drage naše čitateljice i čitatelji,

Budući smo prije četiri godine preuzeli riskantnu ulogu formiranja prvog regionalnog portala na sjeveru Hrvatske, i u tome uspjeli, sada pred Vas izlazimo s još jednim medijskim proizvodom s ciljem da provjerene i istinite činjenice dođu do što većeg broja čitatelja u regiji, regiji koja obuhvaća šest županija, regiji u kojoj živi najveći broj hrvatskih državljana.

Tako će danas pred Vama biti PRVI BROJ REGIONALNIH DIGITALNIH NOVINA SJEVER.HR koje Vam donose pregled najvažnijih događanja s područja šest županija. Novine su to koje su kreirane i napravljene upravo za Vas kako bi dobili pregled svi aktualnih događanja s područja Krapinsko-zagorske, Varaždinske, Međimurske, Koprivničko-križevačke, Zagrebačke i Bjelovarsko-bilogorske županije. Novine su to koje su proizašle iz prvog regionalnog portala Sjever.hr kojeg u ovom trenutku na regionalnoj razini redovito prati oko 300 tisuća čitatelja.

U trenutku kada čitate prvi broj digitalnih novina dio ste medijske povijesti budući su na vašim prijenosnim ili stolnim računalima odnosno pametnim mobilnim uređajima i tabletima prve regionalne digitalne novine, a naše novine možete čitati i na našem portalu Sjever.hr kao i na mrežnim stranicama Facebook i Instagram.

Za Vas pratimo sva aktualna dnevna događanja od društvenih, političkih, gospodarskih, kulturnih do zabavnih i sportskih.

Za Vas donosimo sve relevantne činjenice, analize, istraživanja, životne priče, događaje i manifestacije na kojima jednostavno trebate biti.

Znamo da ćemo u ovoj priči rasti zajedno s Vama. Naši novinari koji svakodnevno predano rade u redakcijama u Krapini, Varaždinu, Novom Marofu i Koprivnici, te „pokrivaju” desetke događanja i konferencija za novinare u šest županija prvi će Vam osigurati sve važne informacije. A znamo da ćete nam u tome i Vi pomoći. Kako bismo uspjeli u tome, upišite svoju e-mail adresu kako biste mogli primati naš Newsletter i biti dio naše medijske priče. Ili u google tražilicu upišite novine.sjever.hr i pokazati će Vam se obrazac u koji također upišete svoju e-mail adresu i automatski ćete dobiti idući broj. Pišite nam na info@sjever.hr što želite čitati i mi ćemo za Vas istražiti i napraviti priču.

Digitalne novine Sjever.hr stizati će na Vaše adrese elektroničke pošte svakog utorka i petka te postati nezaobilazno štivo uz jutarnju kavicu, uz pauzu na poslu, uz poslijepodnevni odmor.

Hvala Vam što nas čitate, pratite i što ste dio naše lijepe medijske priče.

Marijana Sopek

glavna urednica prvih regionalnih digitalnih novina Sjever.hr

msopek/sjever.hr 03.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.