Now Reading:
Grad Klanjec financirat će programe i projekte svojih udruga s više od 46 tisuća eura
Full Article 2 minutes read

Grad Klanjec financirat će programe i projekte svojih udruga s više od 46 tisuća eura

Grad Klanjec raspisao je Javni natječaj za financiranje programa odnosno projekata koje provode udruge na području grada Klanjca za 2023. godinu. Iz Grada pozivaju sve udruge sa sjedištem u gradu Klanjcu, kao i sve one koje svoje programe realiziraju na području grada da prijave svoje programe za opće dobro i razvoj Klanjca.

Natječaj se odnosi na javne potrebe u sportu i kulturi te druge javne potrebe koje ostvaruju udruge i organizacije civilnog društva u ostalim područjima, kao što su zaštita okoliša, briga o zdravlju, djeci i slično.

Ukupna planirana vrijednost za područje sporta iznosi 35 tisuća eura, a najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu ili projektu iznosi 100 eura, a najveći 27 tisuća eura. Za području kulture osigurano je 7.300 eura, pri čemu je najmanji iznos koji se može prijaviti i ugovoriti 200, a najveći 4.500 eura. Planirani iznos za druge javne potrebe iznosi 4.400 eura, pri čemu je najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu ili projektu 100 eura, a najveći 1.500 eura.

Krajnji rok za podnošenje prijedloga projekta ili programa je 2. ožujka ove godine, a javni natječaj se raspisuje za planirano trajanje programa ili projekata za razdoblje provedbe do 12 mjeseci, odnosno od 1. siječnja do 31. prosinca. Natječajna dokumentacija šalje se preporučeno poštom ili dostavlja osobno na adresu: Grad Klanjec, Trg mira 11, 49290 Klanjec.

www.sjever.hr
02.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.