Now Reading:
Počinje „Brak na prvu”: Za potpunog stranca udat će se i ova Varaždinka, doktorica i influencerica Petra
Full Article 2 minutes read

Počinje „Brak na prvu”: Za potpunog stranca udat će se i ova Varaždinka, doktorica i influencerica Petra

Već dvije sezone gledatelji su na RTL-u s užitkom pratili kako se razvija odnos među dvoje nepoznatih ljudi, koliko je teško promijeniti neke ustaljene obrasce ponašanja i priznati da su u vezi najvažniji razgovor i kompromis.

Ljubitelji ovog formata u trećoj će sezoni vidjeti sedam raskošnih vjenčanja, a četrnaest kandidata željnih prave ljubavi stručni je tim spojio u kompatibilne parove.
“Bit će još više izazova, intriga, dubokih emocija, smijeha, ali i suza”, poručili su.

Diplomirana liječnica Petra Meštrić, Varaždinka koja trenutačno radi u zagrebačkoj ordinaciji, jedna je od onih žena koja ruši predrasude i uživa u tome – htjela je biti glumica, ali je prevladala ljubav prema društvenim mrežama i medicini te danas razmišlja u nešto drugačijem smjeru.

Hrabrosti za nove stvari joj ne manjka pa se zato prijavila i u RTL-ov show ‘Brak na prvu’ gdje traži srodnu dušu. Taman nakon što je diplomirala, upustila se u ovu avanturu.

-U ‘Brak na prvu’ prijavila sam se jer dugo nisam bila ozbiljno zaljubljena. Došao je fakultet i za ozbiljnu ljubav nije bilo vremena. Nisu se karte tako posložile. Kažu ‘tako mi je pao grah’. Od partnera očekujem da je zabavan, duhovit, spreman na avanturu i akciju. Volim muškarce koji su viši od mene, koji drže do sebe. Koji su mi privlačni i ugodno društvo. Klišej ili ne, ali da ima ono nešto, onaj klik. Voljela bih da mi se u showu dogodi taj klik i da sa nekim započnem nešto lijepo”, rekla je Petra za RTL.hr.

foto: arhiva
sjever.hr/rtl.hr
30.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.