Now Reading:
Počinje „Brak na prvu”: Za potpunog stranca udat će se i ova Varaždinka, doktorica i influencerica Petra
Full Article 2 minutes read

Počinje „Brak na prvu”: Za potpunog stranca udat će se i ova Varaždinka, doktorica i influencerica Petra

Već dvije sezone gledatelji su na RTL-u s užitkom pratili kako se razvija odnos među dvoje nepoznatih ljudi, koliko je teško promijeniti neke ustaljene obrasce ponašanja i priznati da su u vezi najvažniji razgovor i kompromis.

Ljubitelji ovog formata u trećoj će sezoni vidjeti sedam raskošnih vjenčanja, a četrnaest kandidata željnih prave ljubavi stručni je tim spojio u kompatibilne parove.
“Bit će još više izazova, intriga, dubokih emocija, smijeha, ali i suza”, poručili su.

Diplomirana liječnica Petra Meštrić, Varaždinka koja trenutačno radi u zagrebačkoj ordinaciji, jedna je od onih žena koja ruši predrasude i uživa u tome – htjela je biti glumica, ali je prevladala ljubav prema društvenim mrežama i medicini te danas razmišlja u nešto drugačijem smjeru.

Hrabrosti za nove stvari joj ne manjka pa se zato prijavila i u RTL-ov show ‘Brak na prvu’ gdje traži srodnu dušu. Taman nakon što je diplomirala, upustila se u ovu avanturu.

-U ‘Brak na prvu’ prijavila sam se jer dugo nisam bila ozbiljno zaljubljena. Došao je fakultet i za ozbiljnu ljubav nije bilo vremena. Nisu se karte tako posložile. Kažu ‘tako mi je pao grah’. Od partnera očekujem da je zabavan, duhovit, spreman na avanturu i akciju. Volim muškarce koji su viši od mene, koji drže do sebe. Koji su mi privlačni i ugodno društvo. Klišej ili ne, ali da ima ono nešto, onaj klik. Voljela bih da mi se u showu dogodi taj klik i da sa nekim započnem nešto lijepo”, rekla je Petra za RTL.hr.

foto: arhiva
sjever.hr/rtl.hr
30.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.