Now Reading:
Pijana ekipa s BMW-om „driftala” na popularnom skijalištu, pa divljački pretukla čovjeka
Full Article 2 minutes read

Pijana ekipa s BMW-om „driftala” na popularnom skijalištu, pa divljački pretukla čovjeka

Izletnici koji su se u nedjelju zabavljali na popularnom skijalištu i mirnom obiteljskom izletištu Platak, nadomak Rijeke, doživjeli su šok kada se oko 20 sati pred njima počelo odvijati neviđeno divljaštvo, prenose 24sata.

Kako je ispričao jedan svjedok, na skijaškoj stazi pojavio se crni BMW s nekoliko mladića i djevojaka te su počeli „driftati”.

-Divljački su se tako vrtjeli dok se autom nisu ukopali u snijegu. Jedan čovjek iz kafića je u jednom trenutku otišao. Uzeo je svoje stvari i krenuo s curom do parkirališta prema autu, u namjeri da ide kući. Oni su mu tada prišli i ubrzo smo iz kafića vidjeli naguravanje između njih te tuču. Nekolicina nas odmah je istrčala pomoći i razdvojiti ih pri čemu je troje dečki ozlijeđeno. Svojim očima sam vidio kako su jednog od njih cipelarili u glavu dok je ležao onesviješten na podu. Stvarno ružno i za svaku osudu, pogotovo jer sam kasnije čuo da su napadači navodno MMA borci. Ne znam da li je to istina, ali ako je, to sigurno nisu sportaši nego neodgojeni divljaci – kazao je svjedok koji je priskočio pomoći ozlijeđenima te pozvao hitnu i policiju.

Dodaje kako su napadači bili vidno alkoholizirani. Teže ozlijeđenog mladića, koji je zaprimio udarce u glavu, dečki su polegli na dasku i imobilizirali do brzog dolaska Hitne službe, koja je njega i dvojicu lakše ozlijeđenih prevezla u bolnicu. Nakon pružene liječničke pomoći pušteni su na kućnu njegu. Ubrzo je stigla i policija koja je napadače zatekla kraj uglavljenog automobila.

-Nakon zaprimljene dojave o tučnjavi policija je izašla na teren i intervenirala. U vezu s događajem dovode se tri osobe nad kojima se vrši postupanje kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice – poručuju iz PU primorsko-goranske.

Foto: ilustracija
www.sjever.hr / 24sata.hr
30.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.