Now Reading:
BRANITELJI ODLUČILI Osoba 2022. godine je Zlatko Dalić – priznanje će mu dodijeliti u Varaždinu
Full Article 2 minutes read

BRANITELJI ODLUČILI Osoba 2022. godine je Zlatko Dalić – priznanje će mu dodijeliti u Varaždinu

„Za ovu odluku glasovao je iznimno veliki broj predstavnika braniteljskih udruga, tim prije jer je Dalić zajedno s hrvatskim reprezentativcima pokazao i dokazao kako se igra i bori za Domovinu”

U četvrtak, 2. veljače 2023. godine, s početkom u 18:00 sati, u Županijskoj palači u Varaždinu u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. održat će se svečana dodjela priznanja Osoba godine 2022.

Priznanje koje dodjeljuje Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata91., u suradnji s drugim Udrugama proizašlim iz Domovinskog rata, uručit će se Zlatku Daliću, izborniku hrvatske nogometne reprezentacije.

„Za ovu odluku glasovao  je iznimno veliki broj predstavnika braniteljskih udruga, tim prije jer je Dalić zajedno s hrvatskim reprezentativcima pokazao i dokazao kako se igra i bori za Domovinu i kako se s ponosom diljem svijeta nosi hrvatski dres. Hrvatske branitelje i stradalnike podsjetio je i na početke stvaranja hrvatske države, kad smo zajedno bili kao jedan, i kad smo pobijedili i one koji su bili puno jači od nas, kao što je to  na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru učinila hrvatska nogometna vrsta, pod njegovim vodstvom. Dalić je čovjek i sportaš koji je s hrvatskom reprezentacijom ostvario najveći uspjeh u povijesti hrvatskog nogometa i koji iz dana u dan svjedoči kako se treba odnositi prema obvezama, poslu, ljudima oko sebe, svojoj zemlji i narodu”, ističe se.

Inače, dosad su branitelji „Osobom godine“ proglasili: Đuru Glogoškog, predsjednika Udruge 100 % HRVI  I.  skupine,  generala Mladena Markača, nogometnu legendu Luku Modrića, bivšu predsjednicu RH Kolindu Grabar Kitarović i generala i ministra hrvatskih branitelja Tomu Medveda.

sjever.hr/udruga-puma.hr
29.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.