Now Reading:
„ZAŽELI” ZA OPĆINU JESENJE Općina poziva nezaposlene žene: Javite se i postanite gerontodomaćice!
Full Article 1 minutes read

„ZAŽELI” ZA OPĆINU JESENJE Općina poziva nezaposlene žene: Javite se i postanite gerontodomaćice!

Općina Jesenje objavila je javni poziv za prijem u radni odnos na određeno vrijeme za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu projekta „ZAŽELI za Općinu Jesenje“.

Traži se deset radnica za pomoć u kući starijim osobama i/ili osobama u nepovoljnom položaju na području Općine Jesenje i Krapinsko-zagorske županije, za pomoć u dostavi namirnica te u pripremi obroka u kućanstvima korisnika, za organiziranje prehrane, pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora/domova, kao i pri oblačenju i svlačenju.

U opisu poslova je i briga o higijeni, pomoć u socijalnoj integraciji i u posredovanju u ostvarivanju raznih prava (dostava lijekova, plaćanje računa, dostava pomagala i sl.), pružanje podrške korisnicima kroz razgovore i druženje te uključivanje u društvo te pratnja i pomoć u raznim društvenim aktivnostima.

Prijaviti se mogu nezaposlene žene s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem koje su prijavljene u evidenciju nezaposlenih HZZ-a bez obzira na duljinu prijave u evidenciji, a prednost pri zapošljavanju imat će žene pripadnice teže zapošljivih/ranjivih skupina

Rok za podnošenje prijave na ovaj Javni poziv je do  27. siječnja 2023. do kraja dana, a sve ostale potrebne informacije objavljene su na internetskoj stranici Općine Jesenje.

a.kučić/sjever.hr
26.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.