Now Reading:
Sportaši Plesnog kluba Takt iz Varaždina među najboljima u Hrvatskoj
Full Article 2 minutes read

Sportaši Plesnog kluba Takt iz Varaždina među najboljima u Hrvatskoj

Hrvatski sportski plesni savez upriličio je svečanost dodjele nagrada najuspješnijim sportašima u 2022. godini, a među nagrađenim je sportašima čak petero članova Plesnog klub Takt iz Varaždina.

Marta Majcen, drugu godinu za redom, proglašena je najuspješnijom sportašicom mlađih dobnih kategorija (do 16 godina) u Republici Hrvatskoj. Marta Majcen aktualna je državna prvakinja u standardnim plesovima i kombinaciji 10 plesova za 2022. godinu u kategoriji mladeži. Na svjetskoj rang ljestvici u kategoriji starije mladeži nakon održanog prvog međunarodnog natjecanja za solo kategorije pod okriljem WDSF-a (Svjetske međunarodne sportsko-plesne federacije) trenutno se nalazi na visokom 2. mjestu svjetske rang ljestvice.

Sportski plesni parovi Matej Bolšec i Karolina Bogović te Ivan Pilinger i Anja Strelec proglašeni su najvećim nadama sportskog plesa te im je uručena nagrada „Domagoj Nedug“ (dodjeljuje se najboljim i perspektivnim sportašima do 13 godina).

Matej Bolšec i Karolina Bogović, aktualni su reprezentativci Republike Hrvatske u kategoriji mlađe mladeži (12 i 13 godina) u standardnim i latinsko-američkim plesovima, brončani sa državnog prvenstva u latinsko-američkim plesovima te trenutno drže 2. mjesto na nacionalnoj rang ljestvici u kategoriji mlađe mladeži.

Ivan Pilinger i Anja Strelec, državni su viceprvaci za 2022. godinu u standardnim, latinsko-američkim i kombinaciji 10 plesova u kategoriji osnovaca (10 i 11 godina).

sjever.hr
24.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.