Now Reading:
ŠOKANTNO: Policajci na intervenciji šmrkali kokain, s njima bio i sin visokog državnog dužnosnika!
Full Article 2 minutes read

ŠOKANTNO: Policajci na intervenciji šmrkali kokain, s njima bio i sin visokog državnog dužnosnika!

Gostujući u Novom danu N1 televizije psihijatar Slavko Sakoman ispričao je šokantne detalje jedne policijske intervencije koja se dogodila u Zagrebu, 31. prosinca prošle godine, kada su policajci došli na intervenciju i ostali s osobama koje su zatekli u stanu, izvadili i ponudili kokain te zajedno s prisutnima konzumirali drogu, prenose 24sata.

Stručnjak za liječenje ovisnosti za ovaj je slučaj saznao od obitelji jednog sudionika te večeri. Ispričao je kako je troje policajaca došlo u taj stan te kako su se ostali družiti s tamo prisutnim osobama. Kako bi pridonio zabavi jedan je policijski službenik, kaže Sakoman, izvadio kokain, ponudio ga društvu i sam povukao.

Rekao je i kako su dva policijska službenika šmrkala kokain, a treći nije. Smatra kako ovo nije izmišljena priča zbog načina na koji je došao do te informacije.

-To se 100 posto dogodilo. Ljudi u mene imaju povjerenja – tvrdi.

Na pitanje je li među tim policijskim službenicima bio netko tko je obiteljski povezan s nekim od visokih državnih dužnosnika, Sakoman je odgovorio potvrdno. Kako piše N1, radi se o sinu jednog od dužnosnika.

-To je nedvojbeno da je bilo. Ne bih želio da niti jedna od obitelji tih djelatnika MUP-a pretrpi štetu. Droga je ozbiljan problem, moramo ga rješavati – upozorava Sakoman koji je o svemu spreman i svjedočiti nadležnim tijelima ako ga pozovu.

Foto: arhiva
www.sjever.hr / n1 / 24sata.hr
24.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.