Now Reading:
NAKON ŠOKANTNIH TVRDNJI Zagrebačka policija pokrenula istragu zbog policajaca koji su na intervenciji šmrkali kokain
Full Article 1 minutes read

NAKON ŠOKANTNIH TVRDNJI Zagrebačka policija pokrenula istragu zbog policajaca koji su na intervenciji šmrkali kokain

Iz PU zagrebačke potvrdili su da istražuju navode koje je psihijatar Slavko Sakoman iznio gostujući u Novom danu N1 televizije. On je, naime, ispričao šokantne detalje jedne policijske intervencije koja se dogodila u Zagrebu na Staru godinu kada su policajci koji su došli na intervenciju ponudili kokain ostalima koji su bili u stanu te zajedno s njima šmrkali.

-Obavještavamo da smo upoznati s izjavom dr. Sakomana prilikom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji. Naravno, u interesu je ove policijske uprave utvrditi ili demantirate iznijete navode. Stoga je Policijska uprava zagrebačka odmah poduzela sve mjere i radnje iz nadležnosti policije, a kako bi provjerila, odnosno potvrdila istinitost navoda koje je iznio dr. Sakoman. Također, u sklopu provjera svakako ćemo obaviti razgovor s dr. Sakomanom. O svemu utvrđenom ovisit će daljnje mjere i radnje – rekli su iz PU zagrebačke za N1.

Inače, Sakoman je na pitanje je li među tim policijskim službenicima bio netko tko je obiteljski povezan s nekim od visokih državnih dužnosnika odgovorio potvrdno.

www.sjever.hr / n1
24.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.