Now Reading:
Ove datume rezervirajte za odlazak u Prelog jer na redu je Festival nogometa na kojem će snage odmjeriti više od 100 ekipa
Full Article 50 second read

Ove datume rezervirajte za odlazak u Prelog jer na redu je Festival nogometa na kojem će snage odmjeriti više od 100 ekipa

I ove godine Nogometni klub Mladost Komet, uz potporu Grada Preloga i Zajednice sportskih udruga Grada Preloga, organizira Festival nogometa, turnir mlađih dobnih kategorija, koji će se igrati u dvije dvorane, dvorani Osnovne škole Prelog te dvorani Sportsko rekreacijskog centra DG Sport u Prelogu.

Turnir će se održati u subotu i nedjelju, 28. i 29. siječnja.

Igra se u šest kategorija, od najmanjih šestogodišnjaka pa do ekipa u kategoriji U15. Za sada je prijavljeno osamdesetak ekipa iz Međimurske, Varaždinske, Koprivničko-križevačke te Bjelovarsko-bilogorske županije, a organizatori očekuju da će broj ekipa biti preko stotinu s tisuću malih nogometaša u dvije sportske dvorane u Prelogu.

-Za sve posjetitelje Nogometni klub Mladost Komet priprema i bogatu tombolu. Pozivaju se svi ljubitelji nogometa da pogledaju male nogometaše i uživaju u dobrom društvu i dobrom nogometu – poručuju iz Grada Preloga.

www.sjever.hr
22.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.