Now Reading:
Intenzivni radovi na uređenju prometnica Krapinsko – zagorske županije – U tijeku sanacija frekventne dionice na području Krapinskih Toplica
Full Article 2 minutes read

Intenzivni radovi na uređenju prometnica Krapinsko – zagorske županije – U tijeku sanacija frekventne dionice na području Krapinskih Toplica

Zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek u petak je obišla radove na sanaciji kolničkog zastora LC22040 koja povezuje naselja u južnom dijelu općine Krapinske Toplice sa središtem općine te područjem Grada Zaboka.

Ukupna duljina lokalne ceste koja se uređuje iznosi 1.370 metara te će biti postavljeno više od 7.100 m2 novog asfaltnog sloja.

– U tijeku su radovi na izvedbi nosivog asfaltnog sloja i prilagodbe visine poklopaca revizionih okana. U narednim danima, po završetku prethodnih radova, pristupit će se ugradnji završnog asfaltnog sloja – istaknuo je ravnatelj Županijske uprave za ceste KZŽ Stjepan Sirovec, koji je 120.000 eura vrijedne radove obišao u pratnji zamjenice župana Jasne Petek.

Zamjenica Petek izrazila je zadovoljstvo što su vremenski uvjeti omogućili izvođenje ovakvih radova i u ovo doba godine.

– Prije nekoliko godina krenulo se s radovima rekonstrukcije ove ceste u blizini samog centra Krapinskih Toplica, a sada saniramo kolnik na njezinom južnom dijelu – izrazito važnom za stanovnike južnih naselja općine. Vremenski uvjeti su nam i ovdje i u drugim dijelovima županije omogućili intenzivne radove već u siječnju, što će se nastaviti i tijekom čitave godine – poručila je Petek.

Načelnica Krapinskih Toplica Gordana Jureković zahvalila je Županijskoj upravi za ceste i Županiji na još jednoj investiciji u cestovnu infrastrukturu na području općine.

– Odlično surađujemo sa Županijom i županijskim ustanovama, a sve na korist svih dijelova naše općine. Krajem godine otvoren je rotor u samom središtu mjesta, a sada se već sanira i ova frekventna dionica čime će se značajno povećati i sigurnost i kvaliteta odvijanja prometa – rekla je načelnica Jureković.

www.sjever.hr
22.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.