Now Reading:
PRIJAVITE SE! Općina Bedekovčina za projekte i programe svojih udruga osigurala više od 22 tisuće eura
Full Article 2 minutes read

PRIJAVITE SE! Općina Bedekovčina za projekte i programe svojih udruga osigurala više od 22 tisuće eura

Općina Bedekovčina raspisala je Javni natječaj za financiranje programa odnosno projekata udruga od interesa za opće dobro u 2023.godini. Organizacije civilnog društva sukladno ovom javnom natječaju mogu prijaviti program odnosno projekt za prioritetno područje kulture, poljoprivrede i gospodarstva, promicanja vrijednosti Domovinskog rata, socijalno uključivanje i integraciju te zaštitu od nasilja u obitelji i za prioritetno područje rad s djecom i mladima.

Ukupna planirana vrijednost natječaja je 22.730 eura. Svaka organizacija civilnog društva može prijaviti najviše jedan program/projekt i to na razdoblje provedbe do 31.prosinca 2023.godine. Prijave za natječaj zaprimaju se isključivo na propisanim obrascima, koji su dostupni na mrežnim stranicama Općine i to 30 dana od dana objave natječaja, odnosno zaključno do 20. veljače ove godine.

Prijava na natječaj u papirnatom obliku dostavlja se u zatvorenoj omotnici, preporučeno poštom ili osobno u pisarnicu Općine Bedekovčina, uz napomenu: “Javni natječaj za financiranje programa/projekata udruga od interesa za opće dobro iz proračuna Općine Bedekovčina u 2023. godini (napisati prioritetno područje na koje se prijavitelj prijavljuje) – NE OTVARATI”. Prijava u elektroničkom obliku dostavlja se na e-mail adresu martina@bedekovcina.hr u roku za dostavu prijava na Javni natječaj.

www.sjever.hr
20.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.