Now Reading:
Dvije nesreće isti scenarij: Zbog nezaustavljanja na zebri nastradale dvije maloljetnice
Full Article 2 minutes read

Dvije nesreće isti scenarij: Zbog nezaustavljanja na zebri nastradale dvije maloljetnice

Varaždinska policija izvijestila je o dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u kojim su ozlijeđene maloljetne osobe zbog ne zaustavljana na zebi.

U četvrtak, 19. siječnja oko 7.30 sati u Vrbanovcu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena 13-godišnja djevojčica. Muškarac starosti 64 godine upravljao je osobnim vozilom ulicom Brigade braće Radić iz smjera Ludbrega u smjeru Varaždina. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza, nije se zaustavio i propustio pješake koji su već stupili na isti, zbog čega je prednjim lijevim dijelom vozila naletio na 13-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik preko istog. Nakon prometne nesreće sudionici nisu obavijestili policiju o događaju te su nakon razmjene osobnih podataka napustili mjesto događaja, da bi djevojčica naknadno zatražila liječničku pomoć u Općoj bolnici Varaždin. Njezine će se ozljede okvalificirati naknadno.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak, 19. siječnja oko 12 sati u Agrarnoj ulici u mjestu Zamlaka, ozlijeđena je 15-godišnja maloljetnica. Muškarac starosti 35 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Ludbrega. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza, nije se zaustavio i propustio pješake koji su već stupili na isti, zbog čega je prednjim lijevim dijelom vozila naletio na 15-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik preko istog. Nakon prometne nesreće sudionici nisu obavijestili policiju o događaju, već je 15-godišnjakinja naknadno zatražila liječničku pomoć u varaždinskoj Općoj bolnici. Njezine ozljede za sad nisu okvalificirane.

Foto: arhiva

www.sjever.hr
20.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.