Now Reading:
Križevačka policija uhitila 31-godišnjaka koji je maloljetniku davao kokain i marihuanu
Full Article 50 second read

Križevačka policija uhitila 31-godišnjaka koji je maloljetniku davao kokain i marihuanu

Policijski službenici policijske postaje Križevci dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 31-godišnjakom i 51-godišnjakinjom s križevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i prometa drogama, omogućavanje trošenja droga i sprečavanje dokazivanja, priopćili su iz Policijske uprave Koprivničko – križevačke.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je osumnjičeni 31-godišnjak tijekom ove godine dao na uživanje drogu marihuanu i kokain maloljetnoj osobi te je u kući neovlašteno posjedovao manju količinu droge marihuane.

Nadalje, tijekom kriminalističkog istraživanja osumnjičena 51-godišnjakinja je s ciljem da spriječi ili znatno oteža dokazivanje u postupku pred sudom, otišla do stana osumnjičenog 31-godišnjaka te iznijela jednu staklenu posudu ispunjenu drogom tipa marihuana koju je pokušala sakriti, a u čemu je zatečena po policijskim službenicima.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i prometa drogama, omogućavanje trošenja droga i sprečavanje dokazivanja protiv osumnjičenih je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a 31-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

www.sjever.hr
10.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.