Now Reading:
JE LI OVO OPRAVDANJE? Mlada majka krala odjeću, pa se branila: Volim markirano, shvatite me
Full Article 2 minutes read

JE LI OVO OPRAVDANJE? Mlada majka krala odjeću, pa se branila: Volim markirano, shvatite me

Nakon što je krala odjeću u Intersportu, 28-godišnja Tea mogla bi dobiti šest mjeseci bezuvjetnog zatvora, koliko za nju traže državni tužitelji, donosi Danica.hr.

Naime, ovih je dana protiv nje podignuta optužnica, a kako u njoj stoji, mlada je majka sredinom prosinca oko 12.40 sati u gradu na širem zagrebačkom području “ušla u poslovnicu Intersporta te uzela crne ženske tajice, dvije roze ženske majice s kapuljačom, torbicu crne boje te gornji i donji dio ženske trenirke crne boje”.

Sva ukradena roba bila je marke Adidas u vrijednosti od oko 1900 kuna, a Tea se branila kako je tog dana isprobavala odjeću jer je htjela nešto kupiti, a zašto je škarama skidala zaštitu i etikete nije znala objasniti.

-Odjeću sam potom nosila na blagajnu, a dvije stvari su mi ostale u torbi prilikom isprobavanja. Skinula sam zaštitu na nekim artiklima, ali sam i tu odjeću stavila na blagajnu. Kad sam izlazila, začuo se zvuk. Zaštitar je potrčao za mnom, a i ja sam također počela trčati. Kada sam se vratila, pokazala sam mu svoju torbu i vrećice. Imala sam namjeru platiti svu robu, osim jedne majice s kapuljačom i crnih tajica. Ostale stvari mislila sam platiti kad dođem s bankomata s novcem. Zaštitu sam jednostavno prerezala škarama koje sam ponijela sa sobom. Na žalost, nisam stigla do bankomata. Shvatite me, nalazim se u teškoj financijskoj situaciji, a volim kupovati kvalitetnu markiranu odjeću – rekla je ova mlada majka malodobne djece.

Tužitelji za nju ovaj put traže bezuvjetnu kaznu zatvora jer je ranije bila pravomoćno osuđena za krađu odjeće na uvjetnu zatvorsku kaznu. Dokaže li joj se krivnja morat će iza rešetaka, piše Danica.hr.

www.sjever.hr / danica.hr
18.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.