Now Reading:
VIDEO Tučnjava navijača završila s twerkanjem: žena podigla suknju i zatresla guzom šokiranom zaštitaru pred nosom
Full Article 2 minutes read

VIDEO Tučnjava navijača završila s twerkanjem: žena podigla suknju i zatresla guzom šokiranom zaštitaru pred nosom

Jedan je nesvakidašnji video koji je nastao nakon utakmice NFL momčadi Kansas City Chiefs postao viralan. Naime, kako prenosi Jutarnji list, jedna je žena podigla suknju i “twerkala” nad glavama dvojice zaštitara koji su se borili s muškarcem koji je izazivao kaos na ulici.

Iako nije jasno kako je tučnjava započela, vidi se kako se zaštitari bore s mladićem u hokejaškom dresu. U jednom trenutku netko viče: ‘Gdje je policija?‘, a kasnije se pojavljuje žena u kratkoj suknji i kožnoj jakni koja počinje vrtjeti stražnjicom zaštitaru pred nosom. Zaštitari su tada konačno uspjeli obuzdati muškarca na podu, no pažnju im odvlači neočekivani potez nepoznate žene, piše Jutarnji.

Cijeli isječak završava sa ženom koja sjedi na čovjeku u dresu i viče: ‘Svi ste došli ovamo zbog mene‘.

-Kao i mnogi od vas, vidio sam kako kruži video nasilnih pojedinaca koji se tuku sa zaštitarima. Kao što su to napravili i s nedavnim nasilnim napadima, naša policijska uprava istražit će slučaj, podići optužnicu i privesti pravdi one koji uzrokuju nered na našim ulicama – poručio je gradonačelnik Quintan Lucas na Twitteru.

Foto: screenshot / video: Twitter
www.sjever.hr / jutarnji.hr
17.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.