Now Reading:
PRIJAVITE SE Varaždinska županija objavila javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga
Full Article 2 minutes read

PRIJAVITE SE Varaždinska županija objavila javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga

Varaždinska županija je u ponedjeljak, 16. siječnja, objavila Javni natječaj za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Varaždinske županije u 2023. godini.

Udruge se mogu javiti za dodjelu financijskih sredstava za sufinanciranje programa i projekata od interesa za opće dobro.

Natječaj se odnosi na prioritetna područja iz strateških dokumenata Županije: aktivnije sudjelovanje mladih u društvu; zaštitu i promicanje ljudskih prava; zaštitu okoliša i prirode te zaštitu životinja; promociju poljoprivrede i šumarstva; promicanje znanosti, obrazovanja i cjeloživotnog učenja; promicanje sporta; promicanje poduzetništva i obrtništva, zaposlenosti i samozapošljavanja i međusektorskog partnerstva javnog i poslovnog sektora; civilnu zaštitu i zaštitu i spašavanje; razvoj socijalnih usluga, socijalnog poduzetništva i humanitarnih djelatnosti; zaštitu zdravlja; zaštita prava branitelja iz Domovinskog rata i njihovih obitelji i civilnih invalida rata.

Prijave se mogu slati online putem mrežne stranice Varaždinske županije, poštom, dostavljačem ili osobno u zatvorenoj omotnici na adresu: Varaždinska županija, “Javni natječaj za udruge – NE OTVARAJ”, Franjevački trg 7, 42000 Varaždin.

Rok za podnošenje prijava je do 17. veljače 2023. godine.

Natječaj, natječajna dokumentacija i poveznica na online prijavu su objavljeni na sljedećem linku:

https://bit.ly/3WlXmoh

Sva pitanja vezana mogu se postaviti isključivo na e-mail: udruge@vzz.hr.

www.sjever.hr
17.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.