Now Reading:
Dvojica mladića završila u zatvoru – U čakovečkom kafiću napali maloljetnika, pljuvali, polijevali zidove, razbacali inventar…
Full Article 2 minutes read

Dvojica mladića završila u zatvoru – U čakovečkom kafiću napali maloljetnika, pljuvali, polijevali zidove, razbacali inventar…

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su 25-godišnjak s područja općine Nedelišće i 20-godišnjak s područja grada Čakovca, počinili prekršaj iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

– Naime, u subotu, 14. siječnja ove godine oko 11:40 sati u čakovečkom ugostiteljskom objektu u Ulici Tome Masaryka, okrivljeni dvojac narušavao je javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način. Okrivljeni 20-godišnjak pod utjecajem alkohola od 0,76 g/kg, bez ikakvog povoda prišao je maloljetnom gostu te ga fizički napao, dok je pritom okrivljeni 20-godišnjak, revoltiran što je zamoljen da napusti kafić, polijevao zidove alkoholnim pićima, pljuvao po kafiću te razbacivao inventar. U opisanom događaju napadnuti maloljetnik nije ozlijeđen – priopćili su iz Policijske uprave međimurske.

Čakovečki policajci uhitili su 20-godišnjaka i 25-godišnjaka te ih priveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

– U nedjelju, 15. siječnja, nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, okrivljeni dvojac (recidivisti u počinjenju ovakvih i sličnih prekršaja) uz podnijeti optužni prijedlog dovedeni su dežurnom sucu Općinskog suda u Čakovcu (Prekršajni odjel). Nakon saslušanja sudac im je odredio zadržavanje te su predani u varaždinski zatvor – javlja međimurska policija.

www.sjever.hr
17.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.