Now Reading:
Nakon izlaska pijane djevojke u zoru se mlatile pred pekarom: Pi*ka ti materina, ku*vo jedna obična, ti se je*eš za 20 eura!
Full Article 2 minutes read

Nakon izlaska pijane djevojke u zoru se mlatile pred pekarom: Pi*ka ti materina, ku*vo jedna obična, ti se je*eš za 20 eura!

Dvije djevojke, 18-godišnjakinja i 19-godišnjakinja, proglašene su krivima i osuđene zbog vatrenog sukoba po povratku iz noćnog provoda oko 6:30 ujutro.

Prema presudi koju je sudac donio ovih dana, sve se dogodilo sredinom studenoga lani ispred Pekarnice Europa u Novoj Gradišci. Djevojke su na javnom mjestu remetile javni red u alkoholiziranom stanju, ustanovio je sud te podsjetio kako je 18-godišnjakinja napuhala 1.28 promila, a 19-godišnjakinja 0.28 promila.

“Glasno vičući upućivale su obostrano pogrdne riječi i psovke: Pi*ka ti materina, ku*vo jedna obična, droljo jedna, ti se je*eš za 20 eura, pogledaj na što ličiš, kravetino“, stoji u presudi u kojoj se dodaje i da su uvrede jedna drugoj ponavljale više puta, prenosi Danica.hr

Nakon toga, kako se navodi u presudi, tjelesno su se sukobile tako da su jedna drugu rukama hvatale za vrat i kosu te su obostrano zadale nekoliko udaraca rukama po glavi i tijelu. 18-godišnjakinja je imala vidljive ozljede u vidu ogrebotina po licu i vratu, dok 19-godišnjakinja nije, zaključio je sudac.

Obje su osuđene na novčanu kaznu od 500 kuna. Moraju platiti i po 120 kuna prekršajnih troškova te po 80 kuna troškova alkotesta policiji. Ukupno, dakle, svaka po 700 kuna, tj. oko 93 eura. Presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti u zakonom propisanom roku.

sjever.hr/index.hr/danica.hr
14.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.