Now Reading:
Župan Koren posjetio Udrugu Matice umirovljenika Koprivnica
Full Article 2 minutes read

Župan Koren posjetio Udrugu Matice umirovljenika Koprivnica

Koprivničko-križevački župan Darko Koren sa suradnicima je posjetio Udrugu Matice umirovljenika Koprivnica te se susreo s predsjednikom Slavkom Dedijem i članovima Udruge. Prigodnim riječima uvodno se obratio predsjednik Udruge koji je zahvalio županu na pomoći kojom je omogućeno funkcioniranje Udruge istaknuvši kako su članovi sretni što u posljednjih godinu dana imaju novi dom i adekvatan prostor za različite oblike druženja.

-Bez vaše pomoći uistinu ne bi mogli djelovati i skrbiti o preko 300 naših članova koji ovdje pronalaze svoje mjesto i osjećaju se kao kod kuće. Sve je više novih članova, nastojimo biti aktivni na svim poljima, organizirali smo i tribine, putovanja i sportske susrete kako bi i u ovoj trećoj dobi dali svoj doprinos zajednici koju smo stvarali – kazao je predsjednik Dedi.

Župan Koren istaknuo je kako Županija kroz brojne programe i subvencije provodi kvalitetnu socijalnu politiku te kontinuirano brine o umirovljenicima na području županije.

-Naš je Županijski Savjet za umirovljenike izuzetno aktivan čime doprinosi u stvaranju još boljih uvjeta za osobe u trećoj životnoj dobi. I dalje ćemo vam pomagati kako bi ovaj prostor bio mjesto pozitivnih misli i sadržaja te drugi dom. Želim vam svako dobro, puno zdravlja i sretnih trenutaka u godini koja je pred nama – poručio je župan Koren.

sjever.hr/kckzz.hr 13.01.2022.

Input your search keywords and press Enter.