Now Reading:
Krapinsko – zagorska županija u potrazi je za novim direktorom/direktoricom Turističke zajednice
Full Article 2 minutes read

Krapinsko – zagorska županija u potrazi je za novim direktorom/direktoricom Turističke zajednice

Krapinsko – zagorska županija u potrazi je za novim direktorom odnosno direktoricom Turističke zajednice KZŽ. Iako je natječaj raspisan i objavljen nekoliko puta, zbog neodaziva zaintereseiranih ovih je dana raspisan ponovno.

Potvrdio je to i krapinsko – zagorski župan Željko Kolar na konferenciji za medije održanoj u ponedjeljak u Termama Tuhelj.

– Sutra ide natječaj za novog direktora Turističke zajednice. Sanja Škrinjar više neće voditi ured. Zahvaljujem joj na svim godinama predanog rada u turizmu jer za ove odlične rezultate koje Krapinsko – zagorska županija bilježi velikim je dijelom, uz naše hotelske kuće i sve turističke zajednice, zaslužna i ona – rekao je župan Kolar napomenuvši kako će Škrinjar i dalje ostati raditi u TZ-u, ali u nekom drugom obliku i s nekim drugim zadacima.

Kako stoji u samom natječaju prijaviti se mogu svi oni koji imaju završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij, integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij, najmanje tri godine radnog iskustva na rukovodećim poslovima u turizmu, ili najmanje šest godina radnog iskustva na poslovima koji odgovaraju stupnju stečene stručne spreme, znanje jednog i poznavanje još jednoga stranog jezika, znanje rada na osobnom računalu, položen stručni ispit za rad u turističkoj zajednici te da im pravomoćnom sudskom presudom ili rješenjem o prekršaju nije izrečena sigurnosna mjera ili zaštitna mjera zabrane obavljanja poslova iz područja gospodarstva, dok ta mjera traje.

Detaljne informacije natječaja možete pronaći na službenim web stranicama Krapinsko – zagorske županije.

Foto: ilustracija

www.sjever.hr
10.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.