Now Reading:
Županija podržala malonogometni turnir u Križevcima – Pobjedu odnijela ekipa Replay
Full Article 1 minutes read

Županija podržala malonogometni turnir u Križevcima – Pobjedu odnijela ekipa Replay

U organizaciji Zajednice športskih udruga Križevci i Nogometnog kluba Radnik Križevci te pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije i Grada Križevci, održan je malonogometni spektakl – 22. Turnir u malom nogometu Križevci, koji su podržali i koprivničko – križevački župan Darko Koren, predsjednik županijskog Nogometnog saveza Robert Markulin te brojni gledatelji.

Titula najbolje malonogometne ekipe i nagrada od 6 tisuća eura pripala je ekipi Replay, pod vodstvom Zdenka Međimorca, koja je u finalu nadjačala Graditeljstvo Cvilko 3:0. U utakmici za 3. mjesto ekipa Tihomira Gudića GT Igre pobijedila je nakon preokreta sastav Unijabetona.

Najboljim igračem turnira proglašen je Matija Ezgeta, a najboljim vratarom Renato Ćibarić. Najbolji strijelac s deset pogodaka je Filip Bojić, a svi su iz pobjedničke ekipe Replay. Nagrade najboljim igračima i ekipama uručili su župan Koren, predsjednik Markulin, potpredsjednik Nogometnog kluba Radnik Križevci Vitomir Mijić te predsjednik Zajednice športskih udruga Križevci Branislav Pengov. Fair play priznanje “Goran Ilotić” dodijeljeno je bjelovarskoj momčadi NIL trgovina dijelovima, a doprinos programu dale su Križevačke mažoretkinje i Križevačka djevojačka straža.

www.sjever.hr
09.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.