Now Reading:
ČAKOVEČKI PROFESORI HIT NA FEJSU Učenicima poželjeli sretan povratak u školu na najoriginalniji način – prerušili se u slavne glazbenike
Full Article 50 second read

ČAKOVEČKI PROFESORI HIT NA FEJSU Učenicima poželjeli sretan povratak u školu na najoriginalniji način – prerušili se u slavne glazbenike

Profesori poznate čakovečke Gimnazije Josipa Slavenskog došli su na zanimljivu ideju i na početku na početku drugog polugodišta sve oduševili. Naime, kako bi razveselili svoje učenike uoči povratka u školske klupe nakon zimskih praznika, profesori su sinoć priredili pravi šou na Facebooku svojim verzijama covera nekih od najpoznatijih glazbenih albuma.

Tako su vješto uskočili u uloge Abbe, Lady Gage, Miše Kovača, Davida Bowieja, Nirvane, Queena, Madonne, Severine, vječnih Spajsica, Beatlesa.

– Odbrojavamo posljednje sate praznika, brusimo olovke i umove za nove izazove, odmorili smo se i napunili baterije… Nije li upravo sada pravi trenutak da predstavimo iznenađenje koje su svojim dragim učenicima priredili njihovi duhoviti i kreativni profesori – objavili su na Facebook stranici Gimnazije.

Dodali su i kako su tijekom ovih praznika školskim hodnicima zavladali poznati glazbenici, sve kako bi “najdražim gimnazijalkama i gimnazijalcima poželjeli što uspješniju, veseliju i raspjevaniju novu godinu”.

www.sjever.hr / Facebook Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec
09.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.