Now Reading:
VIDEO Dok Zagrepčani marljivo razvrstavaju otpad, radnici Čistoće sve trpaju u isti kamion!?
Full Article 1 minutes read

VIDEO Dok Zagrepčani marljivo razvrstavaju otpad, radnici Čistoće sve trpaju u isti kamion!?

Pojavile su se snimke na kojima djelatnici zagrebačke Čistoće otpad iz svih kontejnera, kako onih za miješani tako i za posebni otpad, ubacuju u iste kamione za odvoz. Snimke su objavljene u Dnevniku HRT-a, koji tvrdi da su nastale sinoć oko ponoći u kvartu Središće, prenosi portal Index.

Na snimkama se vidi kako radnici najprije skupljaju otpad odložen u vrećama izvan kanti jer u njima nije bilo dovoljno mjesta. Zatim su sve, najprije miješani, pa biootpad i na kraju plastiku i papir, ubacili u isti kamion.

– Nemam što reći osim da sam zgrožena. Danju to ne bi mogli raditi pred svim stanarima i prolaznicima – komentirala je za HRT predstavnica stanara obližnje zgrade Dragica Lazić, a prenosi Index.

– Mi još uvijek utvrđujemo činjenice i što se zapravo dogodilo u ovom velikom incidentu. Nakon što utvrdimo sve činjenice onda će i odgovorne osobe, sudionici samog incidenta biti sankcionirani, jer se ne pridržavaju uputa poslodavca i protokola o postupanju s komunalnim otpadom – rekla je za HRT Matija Subašić-Maras, članica Uprave Holdinga, a prenosi Index.

Video možete pogledati na linku.

www.sjever.hr / www.index.hr
06.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.