Now Reading:
Uhićen dvojac s koprivničkog područja zbog dilanja marihuane i amfetamina
Full Article 1 minutes read

Uhićen dvojac s koprivničkog područja zbog dilanja marihuane i amfetamina

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom osumnjičenika starosti 41 godinu s koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama i omogućavanja trošenja droga, priopćili su iz PU koprivničko – križevačke.

Sumnja se da je prvoosumnjičeni tijekom 2021. i 2022. godine u više navrata prodavao drogu marihuanu te davao na uživanje drogu marihuanu drugim osobama. Nadalje, sumnja se da je drugoosumnjičeni od 2019. do 2022. godine u više navrata prodavao drogu amfetamin.

Tijekom kriminalističkog istraživanja pronađena je i oduzeta manja količina droge marihuane i amfetamina, digitalna vaga, plastične vrećice i metalna drobilica te 1163 grama sitno rezanog duhana bez trošarinskih markica Ministarstva financija.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i omogućavanje trošenja droga protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku. Također, biti će dostavljeno izvješće nadležnoj carinskoj upravi radi prekršaja iz domene Zakona o trošarinama.

Foto: ilustracija

www.sjever.hr
05.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.