Now Reading:
Mladež HDZ-a: “SDP-ovi plagijatori sada su se sjetili brinuti o mladima”
Full Article 2 minutes read

Mladež HDZ-a: “SDP-ovi plagijatori sada su se sjetili brinuti o mladima”

Nakon što je Varaždinska županija odlučila pomoći kod plaćanja troškova stanovanja redovitim studentima kod privatnih stanodavaca jednokratnim iznosom od 248,86 eura, odnosno 1.875 kuna po studentu, živnuli su SDP-ovi plagijatori. Priopćenje Mladeži HDZ-a Varaždinske županije prenosimo u cijelosti:

“Do sada od njih ni traga ni glasa. Za njih se nije čulo kada je za vrijeme Vlade SDP-a minimalna studentska satnica iznosila 15 kuna, a sada iznosi 29,30 kuna. Za njih se nije čulo niti kada je na burzi bilo 113.000 nezaposlenih mladih, a sada ih je manje od 31.000.

Nije zgorega podsjetiti i kako su prisvojili, tj. plagirali ideju ravnateljice Strojarske i prometne škole Varaždin Snježane Klarić o uvođenju besplatnih uložaka u cilju sprečavanja menstrualnog siromaštva.

„Brigu” o mladima i njihovom visokoškolskom obrazovanju, njihovi stariji kolege, pokazali su i u Hrvatskom saboru besramnim dizanjem ruku protiv amandmana saborskog zastupnika Damira Habijana kojim je Sveučilištu Sjever osigurano dodatnih 665 tisuća eura, a isti su ruke dizali i protiv amandmana Predraga Štromara kojim je Arboretumu Opeka osigurano dodatnih 2,7 milijuna eura.

Čak i za ono čime se posebno vole hvaliti, besplatnim obrocima za učenike, naravno, i kod toga su bili protiv.

Iz svega navedenog vidljivo je koliko im je uistinu stalo do brige za mlade i obrazovanje. Djela uvijek govore više od riječi!”

www.sjever.hr
04.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.