Now Reading:
BOŽE, ČUVAJ SKIJAŠICE Pljušte kritike na skijaški spektakl na Sljemenu: „Preživjela sam, doslovno”
Full Article 2 minutes read

BOŽE, ČUVAJ SKIJAŠICE Pljušte kritike na skijaški spektakl na Sljemenu: „Preživjela sam, doslovno”

Od 63 skijašice, čak 21 nije uspjela doseći ciljnu liniju na prvoj ženskoj slalomskoj utrci na Sljemenu, a razlog tome su sve samo ne idealni uvjeti koje je organizator ipak nekako uspio osigurati, piše novinar Jutarnjeg lista Predrag Žukina.

Uvjeti na Sljemenu gdje se u srijedu i četvrtak održava Snježna kraljica oštro su kritizirani i u stranim skijaškim medijima koji pišu kako je u Zagrebu proteklih tjedana bilo pretoplo, a većina snijega dopremljena je i odvezena s deponija.

ORF-ova savjetnica Niki Hosp otvoreno je kritizirala “vrlo teške uvjete pri praćenju kamere”, prenijeli su dojmove novinari austrijske laola.at u tekstu pod naslovom “Tanka vrpca snijega.” Kurier.at je pak napisao kako su visoke temperature opet zahvatile stazu na Sljemenu, no organizatori su uspjeli oblikovati snježni pojas „tako da se utrka mogla zamisliti”.

Portal www.neveitalia.it piše kako je njihova Marta Rossetti bila zadovoljna svojom izvedbom, no ne i uvjetima. Ona je naime rekla kako je doslovno preživjela i kako nikada nije pronašla rupe poput ovih.

Rekorderka Mikaela Shiffrin došla je u Zagreb tražiti petu pobjedu u Hrvatskoj i petu uzastopnu pobjedu u Svjetskom kupu, kao vodeća u prvoj vožnji pojadala se reporterima Eurosporta poručivši kako su učinili sve da se dobro prilagode čak i ovim uvjetima.

Top Ski News kratko je na Twitteru zaključio: “Bože čuvaj skijašice…”, piše Jutarnji.

www.sjever.hr / jutarnji.hr
04.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.