Now Reading:
PRAVAC SLJEME Zbog Snježne kraljice ZET uvodi izvanredne linije – donosimo detalje
Full Article 2 minutes read

PRAVAC SLJEME Zbog Snježne kraljice ZET uvodi izvanredne linije – donosimo detalje

Zbog održavanja ženske slalomske utrke Svjetskog skijaškog kupa Snow Queen Trophy koje se 4. i 5. siječnja održavaju na Medvednici, Zagrebački električni tramvaj uvodi izvanredne linije za organizaciju prijevoza gledatelja, objavljeno je na njihovoj službenoj Facebook stranici.

-Nakon dolaska putnika tramvajem linije 8 ili 14 do Mihaljevca, prijevoz se nastavlja autobusima od Mihaljevca do Sljemena. Ulazak (izlazak) putnika u autobuse izvanredne linije Mihaljevac – Žensko sedlo – Mihaljevac, bit će terminalu Mihaljevac, na peronu redovne autobusne linije 102 – objasnili su iz ZET-a.

Izvanredna organizacija prijevoza za utrku u srijedu počinje prvim polaskom autobusa s Mihaljevca u 10 sati i traje do zadnjeg polaska sa Sljemena u 19 sati, dok će u četvrtak početi prvim polaskom autobusa s Mihaljevca u 12 sati i trajati do zadnjeg polaska sa Sljemena u 20.30 sati.

-Autobusi linije 102 Britanski trg – Mihaljevac prometovat će u srijedu i četvrtak, 4. i 5. siječnja redovnom trasom, te će kao početno-krajnje stajalište na Mihaljevcu koristiti peron linije 233! Ovisno o prometnom opterećenju u zoni terminala, a prema procijeni glavnog prometnika, linija može kratkotrajno biti skraćena do crkve u Šestinama. Autobusi linije 233 Mihaljevac – Markuševec prometovat će redovnom trasom – dodaju iz ZET-a.

Zbog posebne regulacije prometa povodom održavanja utrke Svjetskog skijaškog kupa, u srijedu i četvrtak autobusna linija 140 (Mihaljevac – Sljeme) neće prometovati, dok će prijevoz Žičarom Sljeme te dane biti omogućen samo natjecateljskim ekipama.

www.sjever.hr / FB ZET
03.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.