Now Reading:
„VOLIMO TE, LJUDINO!” Mirko Filipović Cro Cop spasio dvije napuštene kujice i traži im dom – pratitelji oduševljeni
Full Article 2 minutes read

„VOLIMO TE, LJUDINO!” Mirko Filipović Cro Cop spasio dvije napuštene kujice i traži im dom – pratitelji oduševljeni

-Dragi ljudi, želim svima sretnu 2023!I želim da ove dvije cure koje sam maloprije pronašao bačene uz cestu u sred šume u okolici Zagreba nađu svoj dom – napisao je na svom FB profilu Mirko Filipović Cro Cop, naša MMA legenda koja nekome možda svojom pojavom izaziva strah, ali evo kako veliko i dobro srce ima!

Filipović je napisao kako se vozio s prijatelj, kada je uz cestu ugledao dva mala psića.

-Koliko su dugo bile tamo i koliko automobila je prošlo pored njih zaista ne znam, ali znam da ih nisam mogao ostaviti tamo jer dugo ne bi mogle preživjeti. Uzeo sam ih sa sobom, odveo kod svog prijatelja Roberta Kranjčeca koji ima hotel za pse ALPHA DOG i gdje će biti smještene dok se ne udome – napisao je.

Inače, riječ je o ženkicama starim oko 3 mjeseca.

-Kad sam ih stavio u auto odmah su sretno zaspale i ni glasa nisu pustile! O ‘čovjeku’ koji ih se na ovakav način riješio nećemo trošiti riječi. Bitno je samo da se curama pronađe dom. Molim one su im voljni pružiti dom neka se jave u inbox – poručio je Mirko Filipović, a mi se nadamo da će i pronaći nekoga tko će curkama pružiti dom.

Mirkovi pratitelji puni su riječi hvale za to što je napravio:

„Svaka osoba koja nema osjećaj prema životinji ima jos manje prema ljudskom biću a tebi Mirko najljepša hvala sto si spreman pokazati ljudskost i nacin drugima sto uraditi u takovim slučajevima uvijek se kaže PAS JE NAJBOLJI COVJEKOV PRIJATELJ”

„To se zove srce velikog čovjeka i šampiona,to ne mogu razumit ostali. Respect”

„Mirko svaka čast, ja sam uvijek govorio koliko si dobar čovjek. Kada je srce na mjestu, ništa to ne može zamijeniti. Svaka čast legendo. „

„Volimo te LJUDINO!”

izvor: FB mirko filipović

a.kučić/sjever.hr
02.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.