Now Reading:
Novogodišnja čestitka župana Matije Posavca: Vjerujmo da smo najteže godine ostavili iza sebe te da ćemo zajedništvom nastaviti stvarati nove vrijednosti u ovom našem „horvatskom cvetnjaku“
Full Article 2 minutes read

Novogodišnja čestitka župana Matije Posavca: Vjerujmo da smo najteže godine ostavili iza sebe te da ćemo zajedništvom nastaviti stvarati nove vrijednosti u ovom našem „horvatskom cvetnjaku“

Ušli smo u novu 2023. godinu za koju se svi nadamo da će nam biti bolja od prethodnih. Jedni drugima uputili smo čestitke i dobre želje, a među čestitarima je i međimurski župan Matija Posavec.

Županovu čestitku prenosimo u cijelosti:

Poštovani građani Međimurske županije, drage Međimurke i Međimurci!

Otvaramo novo poglavlje našega doba, a ono stoji na čvrstim temeljima izgrađenim upornošću i zajedništvom. Na tim temeljima nastavit ćemo graditi postojanu budućnost novim generacijama da nas se s ponosom sjećaju i da im svako postignuće, svaka pozitivna promjena budu putokaz.

U godini koju ostavljamo iza sebe ostvarili smo pobjede na koje trebamo biti ponosni. Ponijeli smo pregršt nagrada, dosegnuli najviše brojke… Kada su drugi govorili o nama mnogo je puta naše Međimurje okićeno riječima – prvo, primjer dobre prakse, jedino. Sva ta postignuća se ne događaju slučajno, uvijek ih prati predanost, marljivost i nepokolebljivost.

Vjerujmo da smo najteže godine ostavili iza sebe te da ćemo zajedništvom nastaviti stvarati nove vrijednosti u ovom našem „horvatskom cvetnjaku“. Često su nas na putu razvoja i napretka dočekivali veliki izazovi, nerijetko i visoki zidovi koje je trebalo preskočiti, no oni su nas samo osnažili. Zajednica u kojoj je svaki čovjek važan – društvo je od kakvog ne odustajemo.
Neka vas u novoj godini prati dobro zdravlje, radost i mir. Njegujmo duh solidarnosti i hranimo smjelost s kojom ćemo kročiti prema novim ciljevima.

Svim građankama i građanima naše Županije od srca želim sretnu 2023. godinu!

Vaš župan Matija Posavec

sjever.hr
01.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.