Now Reading:
U potrazi ste za poslom? Izdvojili smo najbolje poslovne ponude sa sjevera Hrvatske
Full Article 3 minutes read

U potrazi ste za poslom? Izdvojili smo najbolje poslovne ponude sa sjevera Hrvatske

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno! Donosimo vam popis poslova za Međimursku, Varaždinsku i Krapinsko – zagorsku županiju.

Knauf Insulation d.o.o. u Novom Marofu traži Proizvodno-transportnog radnika (m/ž). Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, stimulativna primanja, rad u izazovnom i dinamičnom okruženju te razne dodatne benefite. Prijavite se klikom na link do 23.1.2023.

Sjeverni.FM zapošljava Radijskog tehničara – tonskog realizatora (m/ž) u mjestima Varaždin i Ivanec. Potrebno je poznavanje rada na računalu, a prijaviti se možete do 30.1.2023. klikom na link ovdje.

Oculus Plus d.o.o. zapošljava Elektroinstalatera (m/ž) u Varaždinu. Poslodavac nudi osiguran i plaćen smještaj i prijevoz, stalni radni odnos i stimulaciju za dobre ostvarene rezultate. Kako se prijaviti provjerite preko linka, a prijave se zaprimaju do 15.2.2023.

Mamut Fortis d.o.o., poznatiji kao Arena sportska kladionica zapošljava Regionalnog koordinatora u kladionici (m/ž) na području sjeverne Hrvatske. Poslodavac nudi stalni radni odnos, rad u dinamičnoj i poticajnoj okolini, redovna primanja te službeni automobil i mobitel. Prijavite se putem linka do 31.1.2023.

KTC d.d. zapošljava Skladišnog radnika u poljoljekarni (m/ž), mjesto rada je Čakovec. Poslodavac traži osobu s vozačkom dozvolom B kategorije i jednom godinom radnog iskustva. Prijave se zaprimaju do 31.12.2022. preko linka ovdje.

Adecco Hrvatska d.o.o. u Varaždinu zapošljava Voditelja pogona (m/ž) za svog klijenta. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme, atraktivan financijski paket i bonuse, priliku za razvoj i usavršavanje voditeljskih vještina, i mnogo dugih benefita. Prijavite se do 2.1.2023. putem linka.

Globalna hrana d.o.o., poznatiji kao McDonald’s, u Varaždinu zapošljavaju Radnika / Radnicu u restoranu. Poslodavac nudi stabilno i sigurno zaposlenje, rad na puno ili nepuno radno vrijeme, edukaciju koja ulazi u radno vrijeme, i mnogo drugih pogodnosti. Prijave se zaprimaju do 4.1.2023. putem linka.

Eko Taxi d.o.o. u Varaždinu i Čakovcu zapošljava Vozača (m/ž). Natječaj je otvoren do daljnjeg. Potrebno je posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, razvijene komunikacijske vještine, marljivost i odgovornost. Prijavite se za radno mjesto u Varaždinu putem ovog linka, a u Čakovcu putem ovog linka.  

ISC-CX zapošljava Evaluatora / Mystery Shoppera / Tajnog kupca (m/ž) u svim većim hrvatskim gradovima. Ako imate oko za detalje i htjeli biste pomoći u kontinuiranom unapređenju usluge, ovo je super prilika za vas! Prijavite se do 13.1.2023. na linku.

Plinka-Puh d.o.o. u Mokricama zapošljava Djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž). Poslodavac nudi stalna usavršavanja, mogućnost napretka unutar tvrtke, stalna primanja te mogućnost zaposlenja umirovljenika. Prijavite se do 31.1.2023. na linku ovdje.

www.sjever.hr
31.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.